Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: «Έβγαλα τον Ντάνο υποψήφιο, γιατί…» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις κρυφές τους συζητήσεις (video)

3 Ιουλίου 2017 17:07
Survivor Panorama: «Έβγαλα τον Ντάνο υποψήφιο, γιατί…» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις κρυφές τους συζητήσεις (video)

Με άκρως αποκαλυπτικές διαθέσεις έφτασε στην Ελλάδα, όπως φαίνεται, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος βρίσκεται σήμερα στο πλατό του Survivor Πανόραμα και μας έχει βομβαρδίσει με αποκαλύψεις. Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί στο κοινό γύρω από την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο παίρνουν απάντηση σιγά σιγά, ένα-ένα.

Για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, αποκάλυψε στο πλατό της Ελεονώρας τον πραγματικό λόγο που ψήφισε προς αποχώρηση τον Ντάνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

«Μιλήσαμε με τον Ντάνο, χρειάστηκε να μιλήσουμε αρκετές φορές. Στο τέλος μου είπε ότι δεν είχαμε το χρόνο να πούμε όλα αυτά που θέλαμε. Θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός, έχουμε πραγματικά κι άλλα να πούμε.

Τι με ενοχλούσε… Ας πούμε, ήθελα να ξυπνήσω να φτιάχνω τα πιτάκια, ξυπνούσε εκείνος και τα έφτιαχνε, κκαι εγώ έκανα σαν μικρό παιδάκι. Είχα πάει και του το είχα πει, μέσα εκεί δεν μπορείς να φανταστείς, δεν υπάρχει! Τι άλλο: Δεν ήθελε να φάει γιατι δεν του είχαν πετύχει τα πιτάκια, και τα έφτιαχνε εξαιρετικά! Ήτανε λίγο υπερβλικός στις αντιδράσεις του, του έχω μιλήσει όταν ήταν κλειστές οι κάμερες, και το έχει παραδεχτεί. Μου είπε, ναι, έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να κρίνω τηνπίστη του, είναι καθαρά δικό του θέμα.Είχα πει και στον Χανταπάκη ότ ήταν υπερβολικός, και είχα μπει στη μέση να τους χωρίσω!

Εγώ τον υπέδειξα ως υποψήφιο, γιατί δεν είχε κερδίσιε τυην εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις, δεν μπορούσ;α να του ανοιχτώ ας πούμε όπως με τη Λάουρα και τον Κοκκινάκη, και μιλήσαμε και ανοιχτήκαμε αργότερα, ξέρει πάρα πολλά για την προσωπική μου ζωή, και ξέρω πολλά για τη δική του. Θα μπορούσα να κάνω παρέα και εκτός με τον Ντάνο, όπως και με όλα τα παιδιά!»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share