Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: H δημόσια συγγνώμη της Ευρυδίκης στον Αγγελόπουλο! "Έκανα λάθος για τον Ντάνο..." - Η απάντηση για την κλίκα και τον πιθανό τους έρωτα (video)

3 Ιουλίου 2017 16:59
Survivor Panorama: H δημόσια συγγνώμη της Ευρυδίκης στον Αγγελόπουλο!

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ βρέθηκε στο πλατό του Survivor Panorama και πέρασε σε τρομερές αποκαλύψεις.

Εννοείται πως η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε τα όσα ακούγονταν για εκείνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλοντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να της απαντήσει ειλικρινά τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους, όπως και έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώσθηκε η Μαρία Μενούνος! Η επέμβαση και η αγωνία!

«Όσον αφορά ότι έκανα κάτι και το μετάνιωσα, υπήρχαν πράγματα που τώρα σκέφτομαι ότι ναι δεν έπρεπε να το κάνεις κι έχω μάθει από την οικογένεια μου να ζητάω συγγνώμη και μιλάω και για τον Γιώργο. Έχω κάνει λάθος εκτίμηση για τον Γιώργο. Την πρώτη μέρα που ήρθε στην δική μας παραλία ήμουν εκείνη που μοιράστηκα το φαγητό μου μαζί του γιατί δεν είχε να φάει και δεν το έκανα για να με αγαπήσει το έκανε με όλη μου την καλή θέληση και καρδιά. Φάγαμε μαζί της δυο πατάτες και τον πλησίασα να τον γνωρίσω και να νιώσει άνετα μαζί μας. Δεν κάναμε πολύ παρέα γιατί έδεσε με τον Γιάννη τον Σπαλιάρα και τον Χρανιώτη. Αργότερα παρεξήγησα κάποια πράγματα και υπήρχαν και κοντρίτσες, μπορεί κι εγώ να τα είδα κάπως διαφορετικά τα πράγματα κι έγινε ότι έγινε. Δεν με επηρέασε κανείς, έχω την άποψη μου έχω την γνώμη μου και ξέρω αυτό που λέω. Να με καθοδηγήσεις κάποιος δεν υπήρχε. Είχα την δική μου άποψη αν και άκουσα πράγματα.»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share