Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Έχασε τις αποσκευές του ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Η άφιξη της μάνα του στην Αθήνα και τα απίστευτα σχόλια για τον Σπαλιάρα (video)

3 Ιουλίου 2017 10:43
Survivor: Έχασε τις αποσκευές του ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Η άφιξη της μάνα του στην Αθήνα και τα απίστευτα σχόλια για τον Σπαλιάρα (video)

Στο Πρωινό σχολίασαν όλα τα τεκταινόμενα του Survivor, την άφιξη των παικτών στην Ελλάδα, την αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα και τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Χαμός στο Ελ. Βενιζέλος, ζήσαμε παλιές χρυσές έποχες! Ο Σκάι έστειλε και λιμουζίνα και bodyguards, για να τους προστατεύσει!» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Υπήρχε άκρα μυστικότητα, εγώ ξέρω ότι υπό άκρα μυστικότητα πήρανε τους γονείς και τους πήγανε σε ένα σημείο, η μητέρα του Ντάνου ας πούμε δεν μπορεί να πει που βρίσκεται, είναι κάπου στην ΑΘήνα! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχασε τις βαλίτσες του στη Φρανκφούρτη, για αυτό έφτασαν τόσο αργά το βράδυ!» αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

«Κάποιος σίγουρα μίλησε με τα fan clubs, του μισθοφόρου ήξερε την πληροφορία και είχαν ανεβάσει ότι θα πάνε! Υπήρχε διαρροή!» συνέχισε ο Στέφανος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά, σχολιάστηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα: «Έφτιαξε μαγουλάκι, κουρεύτηκε, ατάραχος, όπως τον ξέραμε τον βλέπουμε! Ο Σπαλιάρας ήταν ο μόνος από τους δάσημους, που έμεινε στο παιχνίδι μέχρι τέλους! Και συνεχίζει να λέει και αλήθειες! Λέει ότι υπήρχε κλίκα, νομίζω ότι είναι λίγο στεναχωρηξμένος, γιατί τα ήθελε τα 100 χιλιάρικα, αλλά τέτοιο κουτσό άλογο που να πάρει τα 100 χιλιάρικα;» ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που ακούστηκαν. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share