Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivοr: Οι χειρονομίες του Μισθοφόρου, η νίκη και τα δάκρυα του Ντάνου και η αποχώρηση του Σπαλιάρα! Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; (videos)

3 Ιουλίου 2017 07:53
Survivοr: Οι χειρονομίες του Μισθοφόρου, η νίκη και τα δάκρυα του Ντάνου και η αποχώρηση του Σπαλιάρα! Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; (videos)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά.

Όπως ξέρετε το παιχνίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι παίκτες χθες διαγωνίστηκαν στο τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor! Ο νικητής θα κέρδιζε την δεύτερη ατομική ασυλία και το εισιτήριο για τον ημιτελικό και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί!

Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό… ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να κάνει ολοκαύτωμα την παραλία των Διάσημων!

Σε εκείνη την παραλία, όπως είπε και ο ίδιος, πέρασε πολύ όμορφες αλλά και πολύ άσχημες στιγμές… Έτσι θέλει να τα κάψει όλα ώστε να του βγουν ότι απωθημένα μπορεί να έχει μέσα του και ότι καταπίεσε μέσα του τόσο καιρό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στην Αττική!

Ο Ντάνος, εκεί που ξεκίνησε μαγειρεύει, αποφάσισε να αφήσει το φαγητό και να κάψει το κιόσκι αλλά και στην συνέχεια την καλύβα που κοιμούνται… Το αποτέλεσμα ήταν με όλο αυτά τα ξύλα και τους φοίνικες να σηκωθεί μία τεράστια φωτιά, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος την κοιτούσε με δυναμισμό και ικανοποίηση! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι απόψεις στο νησί είναι διαφορετικές…Οι Μαχητές αντιμετωπίζουν ακόμη το παιχνίδι λες και είναι ομαδικό, ενώ πλέον έχει γίνει ατομικό και ο καθένας παίζει για τον εαυτό του…

Αυτό θεωρεί και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κατά την γνώμη του δεν πρέπει να υποστηρίζονται με τους αντιπάλους, που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει μείνει μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους Διάσημους.

Μία κίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα τον ενόχλησε αρκετά, όταν το έπιασε να δίνει οδηγίες στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τις δυσκολίες που έχει το αγώνισμα. Έτσι ο μισθοφόρος δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τη σπόντα του και να πει: «Τι κάνεις εσύ ρε; Δίνει οδηγίες στον Ντάνο; Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες, όχι από αυτόν!», με τον Σπαλιάρα να χαμογελάει. Όπως είδαμε και στο τρέιλερ η κοντρίτσα δεν θα μείνει εκεί αλλά έχει και συνέχεια. Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αγώνισμα έπαιξε ο Σπαλιάρας εναντίον του Αναγνωστόπουλου και το αποτέλεσμα ήταν για πολύ λίγο ο Γιάννης να κερδίσει τον μισθοφόρο. Αυτό τον εκνεύρισε πολύ, με τον Κώστα επιστρέφοντας στον πάγκο να λέει ότι ο Γιάννης ήταν κωλόφαρδος απλά και όχι καλό…

Μία συμπεριφορά εντελώς παράλογη από τον μισθοφόρο και άδικη από πλευράς του, αφού στην συνέχεια είπε και χειρότερα εκθέτοντας τον εαυτό του… «Ναι πήγαινε να λες οδηγίες στον Ντάνο για το πως θα μας κερδίσει…Τόσο καιρό που είναι ατομικό το παιχνίδι από εμένα τρως», είπε στον Σπαλιάρα με εκείνον να τον κοιτάει καλά καλά και να του λέει: «Δεν είναι ομαδικό πια, είναι ατομικό…» και ο μισθοφόρος συνέχισε..»Ναι, στο ατομικό χάρη σε εμένα τρως όμως…». Πολύ άσχημη συμπεριφορά. Κρίμα. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει βγει εκτός εαυτού από ότι φαίνεται και κάνει συμπεριφορές απαράδεκτες…

Ας είμαστε και λίγο αντικειμενικοί. Οκ καλός παίκτης πολύ δυνατός, όμως οι ανάρμοστες κινήσεις δεν μπορούν να μην σχολιάζονται…

Σε άλλο ένα αγώνισμα που έπαιζε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον Σπαλιάρα, ο Γιάννης κέρδισε με αποτέλεσμα; Όταν πανηγύριζε να γυρίσει με τεράστια αγένεια ο μισθοφόρος να τον μουντζώσει… Ο Σπαλιάρας δεν το είδε αυτό, ενώ ο Κώστας συνέχισε προς τον πάγκο.. Τα συμπεράσματα δικά σας… Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν έχει προηγούμενο αυτή η συμπεριφορά η ανάρμοστη και η απαράδεκτη…

Δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα που έκανε ο μισθοφόρος στο παιχνίδι, αυτό που του έμεινε ήταν να πιάσει στο στόμα του την μάνα του Σπαλιάρα και το έκανε…

Την ώρα λοιπόν που έχασε το πρώτο ματς από τον Αγγελόπουλο με τεράστιο θράσος είπε στον πάγκο ο μισθοφόρος: «Ευτυχώς που με κερδίζει ο Ντάνος για να χαίρεται ο Σπαλιάρας…» και συνεχίζει..»Ναι γέλα! Ελπίζω να σε χαίρεται η μάνα σου που σε ταΐζαμε εμείς τόσο καιρό…»

Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες του τον κοιτούσαν ενώ ο Μάριος τόνισε ότι είναι ντροπή αυτό που κάνει να πιάνει μανάδες στο στόμα του. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Την πρώτη ασυλία την κέρδισε ο Μάριος και χθες έπαιζαν για να δουν ποιος θα κερδίσει την δεύτερο παιχνίδι και την θέση στον ημιτελικό…

Με πολύ πάθος, ένταση και άγχος οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους! Το Youweekly.gr σας ενημέρωσε πριν το επεισόδιο ποιος θα κέρδιζε, όπως κι έγινε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 03 Ιουλίου;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε ενώ ο ίδιος, όταν πέταξε το τελευταίο τουβλάκι του άρχισε να φωνάζει και να μην πιστεύει με τίποτα τη νίκη αυτή… Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Έφτασε η ώρα του συμβουλίου του νησιού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τον δικό του απολογισμό και θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε μέσα στο σπίτι και τις όμορφες και τις άσχημες…

«Είμαι μόνος μου. Τα παιδιά μου είπαν να πάω μαζί τους στην καλύβα τους όμως, δεν θέλω. Έμεινα τελευταίος στην καλύβα τον Διάσημων και ήθελα να μην το αφήσω μόνο του έτσι από επιλογή γυρνούσα μόνος μου…» και συνέχισε ξεσπώντας σε δάκρυα…» Πολλές φορές σε αυτό το σπίτι ένιωσα ανεπιθύμητος! Δεν με ήθελε κανείς… Τουλάχιστον κάποιοι που αποχώρησαν προς το τέλος κατάλαβαν τι είμαι και λύσαμε τις διαφορές! Δυσκολεύτηκα πολύ… Κοίτα, το ότι είμαι ακόμη εδώ χαίρομαι πάρα πολύ και αν κοντραρίστηκα με κάποιους ήταν για να υπερασπιστώ τις αξίες του σπιτιού μου. Και καλά έκανα…Ήταν δύσκολα, δέχθηκα πόλεμο και βγήκα νικητής! Αλλά δυσκολεύτηκα πολύ!», ενώ δεν μπορούσα να κρύψει τα δάκρυα του, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια…Δείτε την απίστευτη εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί, που βάζει όλα τα πράγματα στην θέση τους:

Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρας ήταν οι υποψήφιοι…

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία ήταν αυτός που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους. Έτσι λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Ο Γιάννης ακούγοντας το χαμογέλασε και ο ίδιος δήλωσε περήφανος που έχει φτάσει έως εδώ. Ευχαρίστησε το κοινό που τον στήριξε τόσο καιρό αλλά και όλα τα παιδιά που πέρασαν όλες αυτές τις στιγμές μαζί! «Θεωρώ ότι τα υπόλοιπα παιδιά το αξίζουν περισσότερο από εμένα… Πάντα υπάρχει το παραπάνω βέβαια θα ήθελα να μπω στην τετράδα, από την άλλη όμως αισθάνομαι γεμάτος και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστος…»

Από την άλλη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει αφού του έφυγε τεράστιο βάρος που θα συνεχίσει να είναι στο παιχνίδι μιας και είχε αγχωθεί πως θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει…Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share