Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Το καρφί του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Σπαλιάρα και τα νεύρα με Αγγελόπουλο: «Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες!» (Video)

2 Ιουλίου 2017 22:29
Survivor: Το καρφί του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Σπαλιάρα και τα νεύρα με Αγγελόπουλο: «Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες!» (Video)

Οι απόψεις στο νησί είναι διαφορετικές…Οι Μαχητές αντιμετωπίζουν ακόμη το παιχνίδι λες και είναι ομαδικό, ενώ πλέον έχει γίνει ατομικό και ο καθένας παίζει για τον εαυτό του…

Αυτό θεωρεί και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κατά την γνώμη του δεν πρέπει να υποστηρίζονται με τους αντιπάλους, που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει μείνει μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους Διάσημους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Φρενίτιδα" έχει προκαλέσει στην Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος! - Δείτε τι ετοίμασαν για χάρη του! (Photo)

Μία κίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα τον ενόχλησε αρκετά, όταν το έπιασε να δίνει οδηγίες στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τις δυσκολίες που έχει το αγώνισμα. Έτσι ο μισθοφόρος δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τη σπόντα του και να πει: «Τι κάνεις εσύ ρε; Δίνει οδηγίες στον Ντάνο; Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες, όχι από αυτόν!», με τον Σπαλιάρα να χαμογελάει. Όπως είδαμε και στο τρέιλερ η κοντίτσα δεν θα μείνει εκεί αλλά εχει και συνέχεια. Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share