Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι συνέβη με την οικογένεια του Αγγελόπουλου; - Πουλάει το βενζινάδικο στην Σκιάθο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

1 Ιουλίου 2017 11:32
Survivor: Τι συνέβη με την οικογένεια του Αγγελόπουλου; - Πουλάει το βενζινάδικο στην Σκιάθο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Ο τελικός του Survivor είναι μια ανάσα μακριά και λογικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται εκεί ως υποψήφιος για να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Η οικογένεια του Ντάνου λοιπόν, λίγο πριν ο ίδιος επιστρέψει, προχώρησε σε μια πώληση, πάντα με την συγκατάθεσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το δημόσιο ευχαριστώ της Βαλαβάνη σε ένα πρόσωπο... έκπληξη και η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο!

Πρόκειται για το περιβόητο βενζινάδικο στη Σκιάθο, που έγινε διάσημο, αφού ανήκει στα αδέρφια Γιώργο και Χάρη Αγγελόπουλο και πλέον άλλαξε χέρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, νέος ιδιοκτήτης είναι ο Κωνσταντίνος Μιντζέλος, που γνωρίζει καλά την οικογένεια. Το “S” τον βρήκε και μίλησε μαζί του για τη νέα του επένδυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτό είναι το σπίτι του Κώστα Αναγνωστόπουλου! - Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

«Το βενζινάδικο είναι ατομική επιχείρηση και ιδιοκτήτες ήταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Αποχώρησαν, όμως, από την επιχείρηση. Η αγορά έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο το βουλκανιζατέρ συνεχίζει να ανήκει στους Αγγελόπουλους», είπε ο νέος ιδιοκτήτης.

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share