Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Ξεσπά η κολλητή φίλη του Μάριου! Γιατί κατηγορεί την παραγωγή του ριάλιτι; (video)

30 Ιουνίου 2017 14:36
Survivor: Ξεσπά η κολλητή φίλη του Μάριου! Γιατί κατηγορεί την παραγωγή του ριάλιτι; (video)

Στο LaBiriBiri παραχώρησε συνέντευξη η κολλητή φίλη του Μάριου Πρίαμου, Στέφανη Αρβανιτίδου. Η ίδια δεν δίστασε να ξεσπάσει για τα όσα αρνητικά ακούγονται για τον παίκτη των Μαχητών.

«Eίμαστε από μωρά μαζί, είμαστε οικογένεια, μεγαλώσαμε σαν αδέρφια. Το πρώτο πράγμα που του είπα όταν είπε ότι θα πάει στο Survivor ήταν ότι είναι τρελός και πού πάει. Αλλά επειδή τον ξέρω, του είπα ότι θα έιμαι μαζί του! Χρησιμοποίησαν και απομονωσαν κάποια κομμάτια για να δημιουργήσουν ίντριγκες με τον Μάριο, δεν είναι έτσι ο Μάριος. Για τη Λάουρα μίλησε έτσι για να ενεργοποιήσει τους Μαχητές, δεν θα ξεφτιλίσει ποτέ έναν άνθρωπο, έιναι πολύ καλή ψυχή, προκαλώ να βγει έστω και ένας που τον ξέρει, και να πει κάτι το αρνητικό. Είναι εξαιρετικό πλάσμα, καθόλου εγωιστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

Σίγουρα βλέπουμε επιλεγμένα πλάνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν έχουμε καθαρή εικόνα για κανένα από τα παιδιά. Εγώ έχω φτιάξει ένα ημερολόγιο, για να τον ενημερώσω για το τι έχουμε δει σε κάθε επεισόδιο. Θεωρω ότι έχει αδικηθεί αρκετά. Με ενοχλεί ότι το παραμικρό που θα κάνει, θα το πάρουν από την αρνητική του πλευρά, χωρίς να το ψάξουν καθόλου. Δεν έχιε κακή πρόθεση, απλά λέει αυτό που πιστεύει. Έχει ψάξει κανείς για ποιο λόγο έχουν γραφτεί τα posts που κατακρίνουν; Τον έχουν πει μισογύνη χωρίς να το ψάξουν! Δεν είναι ούτε ρατσιστής ούτε σεξιστής.

Ο Ντάνος είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, μπροεί να φτάσιε άνετα στην πρώτη θέση,. Και ο Μάριος θα μπορούσε, επειδή έχει παλέψει πάρα πολύ. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, ούτε στο τροχαίο. Μόνο η μητέρα του μίλησε, και αυτό για ένα λεπτό! Χάσαμε δέκα χρόνια παό τη ζωή μας, ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε εισιτήριο και να πάμε εκεί, απλά αν το κάναμε, θα αποκλειόταν από το παιχνίδι!» κατέληξε η κολλητή του Μάριου Πρίαμου, αναλύοντας το είδος των γυναικών που του αρέσουν, μην αποκλείοντας καθόλου το να του αρέσει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την ιδιαίτερη προτίμησή της στον παίκτη. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share