Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Μπο: "Δεν μπορώ να πω κανέναν φίλο μου από εκεί μέσα γιατί..."

30 Ιουνίου 2017 09:45
Survivor - Μπο:

Σε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπο στο περιοδικό people και θα δημοσιευτεί την Κυριακή, μίλησε ανοιχτά για τις κλίκες και τις φιλίες του Survivor.

Γιατί εκείνος δεν αποκάλεσε ποτέ κάποιον κολλητό και τι δηλώνει για τον Στέλιο Χανταμπάκη;

Κατηγορήθηκες πάντως ότι στο Survivor ανήκες στην κλίκα του Χανταμπάκη…

Δεν υπάρχει κλίκα, υπάρχει μόνο το παρεάκι. Ήμασταν 12 άτομα σε μια παραλία. Με κάποιους θα έρθεις πιο κοντά μέχρι να κάνεις την αναγνωριστική σου. Σαν άνθρωπος δεν κάνω κανέναν πέρα. Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να κάνω κάποιον φίλο. Μπήκα για να τα βγάλω εις πέρας και ψυχολογικά και σωματικά και συγκεντρώθηκα σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Περιπέτεια για τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο! Τον έψαχναν από εισπρακτική εταιρεία για... (video)

Δηλαδή με τον Στέλιο δεν κάνατε παρέα;

Κάναμε παρέα αλλά έκανα και με τον Χούτο και με τον Ντάνο και με τον Χρανιώτη, που ήταν και η πιο σταθερή μου σχέση μέσα στο παιχνίδι και σίγουρα θα κρατήσουμε και σχέσεις μετά. Αλλά όταν άκουγα τα άλλα παιδιά στα συμβούλια να λένε ότι είναι φίλοι και οικογένεια, ένα κομμάτι μου γελούσε και ένα άλλο έλεγε «μακάρι να βγει αληθινό αυτό που λένε». Εγώ δεν θα μπορούσα να πω κανέναν φίλο από εκεί μέσα γιατί θα αδικούσα τους πραγματικούς μου φίλους. Για να σε αποκαλέσω «φίλο μου», κάτι που το θεωρώ πολύ ιερό, πρέπει να περάσει πολύς χρόνος.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share