Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - παρασκήνιο: Που πραγματικά βρίσκονται αυτή την στιγμή οι 4 παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι; (video)

29 Ιουνίου 2017 08:58
Survivor - παρασκήνιο: Που πραγματικά βρίσκονται αυτή την στιγμή οι 4 παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι; (video)

Στο «Φτιάξε καφέ» παρουσίασαν τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία υποστηρίζει ότι συνεχίζει τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ρεπορτάζ, στο οποίο αναλύθηκαν οι πιθανότητες για το πού βρίσκεται τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor.

Το γύρισμα της αποχώρησης της Βαλαβάνη έγινε 10 μέρες πριν τη Δευτέρα, οπότε και προβλήθηκε στους δέκτες μας, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ακόμη και του ημιτελικού. Όλη η παραγωγή έχει αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, και τα σενάρια περί του πού βρίσκονται οργιάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο καυγάς του Μισθοφόρου με τον Σπαλιάρα, η διπλή αποχώρηση και ο παίκτης που εξασφάλισε θέση στον ημιτελικό! Tι είδαμε χτες;

Το πρώτο και πιθανότερο είναι ότι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη,και θα επιστρέψουν την Κυριακή, τόσο η Βαλαβάνη, όσο και ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Κυριακής, με τους 4 του τελικού να αποχωρούν ινκόγκνιτο από την αίθουσα Vip, προκειμένου να αποφύγουν τους δημοσιογράφους, και τους δύο αποχωρήσαντες να βγαίνουν για τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους που θα περιμένουν έξω από την αίθουσα αφίξεων!

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, τους θέλει να βρίσκονται ήδη στην πατρίδα, από όπου και παρακολουθούν τα τελικά επισόδια του ριάλιτι. Δείτε τι αναφέρθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share