Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πότε θα τελειώσει η εκπομπή ! Πότε θα έχει καλεσμένους τους τελευταίους φιναλίστ; (video)

28 Ιουνίου 2017 17:12
Survivor Πανόραμα: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πότε θα τελειώσει η εκπομπή ! Πότε θα έχει καλεσμένους τους τελευταίους φιναλίστ; (video)

Το Survivor Πανόραμα συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!

Σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια διαφορετική έναρξη! Με αφορμή κάποιες προσκλήσεις που έδινε για ένα ξενοδοχείο κοντά στην Αθήνα, ανακοίνωσε και το τέλος της εκπομπής της για την φετινή σεζόν!

Συγκεκριμένα είπε: «Οι άλλοι έχουν πάει στον Άγιο Δομίνικο, δεν θα πάτε εσείς εδώ κάπου κοντά να περάσετε όμορφα; Μια ευθεία από την παραλιακή είναι, 35-40 λεπτά θα κάνετε και πάτε δύο από εσάς μέχρι να τελειώσει η εκπομπή, η εκπομπή τελειώνει την άλλη εβδομάδα μετά τον τελικό…», είπε χαρακτηριστικά κι εμείς αναρωτηθήκαμε πότε θα φέρει στην εκπομπή τους τελευταίους φιναλίστ του παιχνιδιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επική απάντηση της κοπέλας του Νίκου Παππά για το "παντού σε έχω πάει μωρή ρουφιάνα"! (photos)

Από τη στιγμή όμως που ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα και δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις αφίξεις των παικτών, θα μπορέσει να τους φιλοξενήσει στην τελευταία της εκπομπή και να κάνουν κι εκείνοι τις δικές τους αποκαλύψεις!

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share