Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της! "Είμαι στεναχωρημένη που..." (video)

27 Ιουνίου 2017 14:40
Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε χθες από το Survivor.

Η αθλητικογράφος δεν έκρυψε στιγμή το πόσο πολύ στεναχωρέθηκε που έφυγε από το παιχνίδι, όμως αυτό που της δίνει δύναμη είναι το γεγονός ότι θα δει την οικογένεια της! Η ίδια, χαιρέτισε τους παίκτες, όμως εντύπωση έκανε σε όλους ο αποχαιρετισμός στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Ευρυδίκη, είχε το θάρρος, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι και ζήτησε «συγγνώμη» στον Ντάνο για ότι του έκανε που μπορεί να τον στεναχώρησε, ενώ εκείνος την χαϊδεψε και της είπε «δεν είπαμε τίποτα από αυτά που θέλαμε να συζητήσουμε!»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά από τον Πειραιά η κρουαζιέρα των οργίων! - 8 ημέρες με 700 swingers στο κρουαζιερόπλοιο του έρωτα!

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφόρησαν και οι υπόλοιπες δηλώσεις της αθλητικογράφου, μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι. Η Ευρυδίκη δεν σταμάτησε να κλαίει μπροστά στην κάμερα. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «4μιση μήνες τώρα, να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις είναι μία αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, πραγματικά είναι πολύ σκληρό αλλά, από την άλλη είναι κάτι το οποίο σε μαθαίνει για την ζωή!«, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε…

"Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός όμως δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη από την άλλη όμως μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο survivor, και ήταν αναμενόμενο ότι θα φύγω! Είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή που το έζησα…Πραγματικά φεύγω γεμάτη!"

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share