Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - βόμβα: Η μεγάλη αποκάλυψη του Χρανιώτη για τον Αγγελόπουλο που μας άφησε άφωνους!

24 Ιουνίου 2017 09:25
Survivor - βόμβα: Η μεγάλη αποκάλυψη του Χρανιώτη για τον Αγγελόπουλο που μας άφησε άφωνους!

Κάθε φορά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη εμφανίζονται παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι και έχουν αποχωρήσει ή διάσημοι που ασχολούνται και τους αρέσει το Survivor…

Χτες όμως, ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο βρίσκεται στο Survivor Πανόραμα! Ο σημερινός καλεσμένος λοιπόν είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα των «Διάσημων»!

Ο ηθοποιός όπως είχαμε αντιληφθεί είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα στο παιχνίδι και σήμερα, μεσημέρι Παρασκευής, έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για τον Ντάνο που κανείς δεν περίμενε να ακούσει!

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τον Χρανιώτη τον λόγο που ψήφιζαν συνεχώς τον Σκιαθίτη κι εκείνος απάντησε: «Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ, μας βοηθούσε πολύ όλους, ψάρευε, έκανε δουλειές στην καλύβα και ξαφνικά έβλεπα ότι στο Συμβούλιο τον ψήφιζαν όλοι και δεν καταλάβαινα τον λόγο», δήλωσε χαρακτηριστικά και έπειτα η Μελέτη τον ρώτησε αν ο Ντάνος είχε καταλάβει ότι ο κόσμος τον αγαπάει και τον θέλει στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: So You Think Can Dance: Η απόλυτη αποθέωση για τον Πάνο Μεταξόπουλο! Ανέβηκε στην σκηνή και... (video)

Τότε ο Γιώργος έριξε τη βόμβα του…»Μετά από τόσες φορές που ήταν υποψήφιος και ο κόσμος τον κρατούσε στο παιχνίδι, το κατάλαβε φυσικά, δεν είναι βλάκας, αλλά θέλω να σου πω πως ο ίδιος εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιες φορές ήταν έτοιμος να πάρει τα βουνά, ήταν έτοιμος να φύγει από το Survivor! Δεν θα ενημέρωνε καν την παραγωγή! Θα σηκωνόταν ένα βράδυ, θα έπαιρνε τα πράγματά του και θα τον ψάχναμε, γιατί έφτανε στο αμήν κάποιες φορές, πεινούσε πολύ και γενικά δεν άντεχε!», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όταν μου το είχε πει εμένα αυτό, του είπα να κάνει υπομονή γιατί θα φτάσει πολύ ψηλά, ότι είναι πολύ καλός, θα φτάσει στον τελικό και θα βγει πρώτος», είπε κλείνοντας ο Χρανιώτης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Σε αυτό το σημείο να σας πούμε πως το Youweekly.gr για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε μέσω του ηθοποιού καθώς πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει για αυτή την οικειοθελή αποχώρηση του Ντάνου! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share