Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Δεν πάει το μυαλό σας ποιος παίκτης έχει μόλις 145 followers στο Instagram!

22 Ιουνίου 2017 09:27
Survivor: Δεν πάει το μυαλό σας ποιος παίκτης έχει μόλις 145 followers στο Instagram!

Στο «Φτιάξε καφέ» δεν σταματούσαν σήμερα το πρωί να ρίχνουν τα καρφιά τους στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, και την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Η παραγωγή προσπαθεί να μαγειρέψει τα αποτελέσματα, προκειμένου να κρατήσει μέσα μια παίκτρια, η οποία είναι δυνατή! Αλλά είναι αντιπαθέστατη! Από την αρχή γίνεται αυτό! Όλα τα spoilers λέγανε ότι θα φύγει! Ανήκε στην κλίκα, του έκανε πόλεμο και τώρα άλλαξε ρότα! Μόνο ακουστικό δεν έχει να της λέει τι να πει!» ήταν μερικά από όσα ακούστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος: Δεν φαντάζεστε από που προέρχεται το μέλι που τρώμε και μας το παρουσιάζουν για ελληνικό! (photo)

Η εκπομπή, ωστόσο, παρουσίασε ρεπορτάζ με το πόσο αυξήθηκαν οι followers των παικτών στο Instagram! O Μάριος έχει 117.000 followers, ενώ ο Ντάνος έχει τους λιγότερους όλως περιέργως, καθώς τον ακολουθούν μόλις 145 άτομα! Η λογική εξήγηση έχει να κάνει με το ότι έχει κλειδώσει το Instagram του λίγο πριν φύγει για τα ξένα! Η Σάρα δεν έχει καν λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο μισθοφόρος έχει φτάσει τους 53.900 ακόλουθους! Η έκπληξη όμως έρχεται από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αποδεικνύεται η πιο δημοφιλής μέχρι στιγμής, καθώς έχει 140.000 ακόλουθους, τα ρούχα δε που σχεδιάζει για το pole dancing έχουν γίνει ανάρπαστα! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φτάσει τους 104.000 followers. Τέλος, τον Γιάννη Σπαλιάρα ακολουθούν 50.500 άτομα!

Η Κατερίνα Κιανούργιου έκανε στον αέρα follow τη Βαλαβάνη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ αποκάλυψε ότι η παίκτρια των Διασήμων, όσο και το μοντέλο την ακολουθούν ήδη! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share