Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παίρνει θέση για Αγγελόπουλο - Βαλαβάνη! - Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια και ποιον στηρίζει! (Video)

16 Ιουνίου 2017 17:25
Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παίρνει θέση για Αγγελόπουλο - Βαλαβάνη! - Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια και ποιον στηρίζει! (Video)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι και εκείνη φανατική τηλεθεάτρια του Survivor.

Η παρουσιάστρια του «Κάνε Παζάρι» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα και μίλησε για το παιχνίδι.

Η Ελεονώρα ζήτησε από την Ντορέττα να σχολιάσει τους παίκτες των «Διάσημων», το δίδυμο δηλαδή Ντάνο και Βαλαβάνη!

Η ίδια ξεκίνησε να σχολιάζει αρχικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και συγκεκριμένα είπε: «Ο Ντάνος είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το Survivor, είναι πολύ καλός αγωνιστικά, ο καλύτερος ίσως εκεί, πιστεύω πως αν τον πετάξεις σε ένα νησί θα βρει τον τρόπο να επιβιώσει, οπότε νομίζω ότι είναι ακριβώς η προσωποποίηση του παιχνιδιού!», δήλωσε χαρακτηριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποκάλυψη-βόμβα για τον τελικό! Στον τελικό θα είναι ο Αγγελόπουλος και ένας ακόμη άντρας που δεν είναι ο Μάριος Πρίαμος! Ποιος το είπε; (video)

Στη συνέχεια ξεκίνησε να λέει την άποψή της και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η Ευρυδίκη είναι μια γυναίκα, την οποία θαυμάζω γιατί αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να παραμείνει σε τόσο δύσκολες καταστάσεις με όλα αυτά τα γυναικολογικά που έχουμε εμείς γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο, δεν είναι το ίδιο όπως με τους άντρες! Γι’ αυτό το λόγο και η Ευρυδίκη και η Σάρα που έχουν μείνει μέχρι το τέλος για μένα είναι τοπ!

Η Ευρυδίκη είναι πολύ καλή παίκτρια εκ των πραγμάτων και θεωρώ πως είναι λίγο άδικο να κρίνουμε τους ανθρώπους από αυτό το λίγο που βλέπουμε εμείς, γιατί δεν ξέρουμε κι εμείς τι θ κάναμε αν είμασταν έτσι σε ένα νησί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παπαδημητρίου!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share