Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Θρίλερ με την σημερινή αποχώρηση! Δείτε όλα τα πιθανά σενάρια για το τι θα συμβεί στο συμβούλιο του νησιού!

14 Ιουνίου 2017 17:08
Survivor: Θρίλερ με την σημερινή αποχώρηση! Δείτε όλα τα πιθανά σενάρια για το τι θα συμβεί στο συμβούλιο του νησιού!

Σήμερα στο Survivor θα γίνει η απόλυτη ανατροπή!

Θρίλερ έχει καταντήσει η σημερινή αποχώρηση, καθώς οι διαρροές είναι πολλές και τα ερωτηματικά εξίσου πολλά!!

Ένας πανικός έχει προκληθεί λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου με τα Spoilers που γίνονται καθημερινά και τα σενάρια που κυκλοφορούν τελευταία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Χρανιώτη - Σπαλιάρα! Τι απαντάει ο ΣΚΑΙ για τις διαρροές;

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη λοιπόν παρουσίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή La biri biri, κάποια από αυτά βασισμένα στις πληροφορίες που διαρρέουν.

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο για την αποψινή ασυλία στο Survivor.

Οι Διάσημοι θα νικήσουν και στο συμβούλιο του νησιού θα οδηγηθούν οι Μαχητές. Από την ψηφοφορία τους και βάσει της κατάταξης από την 24ωρη ψηφοφορία, θα αποχωρήσουν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ.

«Είπαμε χθες σε αυτή την εκπομπή ότι ήδη στο ξενοδοχείο βρίσκονται δύο παίκτες. Γιατί τα γυρίσματα επειδή πρέπει να επιστρέψει όλη η παραγωγή στην Ελλάδα γίνονται πλέον πολύ πολύ εντατικά. Σας είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχω ακούσει πως ο Σπαλιάρας είναι έξω. Χθες πήρα μήνυμα από ένα φίλο του, έναν δικό του άνθρωπο που μου λέει «όχι ο Σπαλιάρας παραμένει στο παιχνίδι». Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ακούσαμε ότι σήμερα θα έχουμε διπλή αποχώρηση. Κι ότι αυτοί που αποχωρούν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Τι θα ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού; Όλη η αλήθεια για την ασυλία και την αποχώρηση!

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο για την αποψινή αποχώρηση στο Survivor.

Την ασυλία κερδίζουν οι Μαχητές και έτσι οι Διάσημοι απομένουν μόλις δυο, αφού εκείνος που αποχωρεί είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Το δεύτερο σενάριο, αυτό που εγώ έμαθα σήμερα το πρωί, είναι ότι σήμερα θα έχουμε μία αποχώρηση και θα είναι του Γιώργου Χρανιώτη. Ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ότι από την επόμενη εβδομάδα οι αποχωρήσεις στο Survivor θα είναι δύο. Πάμε δηλαδή σε διπλή αποχώρηση. Αν ισχύσει αυτό το σενάριο, ότι απόψε φεύγει ο Χρανιώτης και από την επόμενη εβδομάδα έχουμε διπλή αποχώρηση, τότε ναι, στην διπλή αποχώρηση φεύγει Σπαλιάρας και Εσκενάζυ» ανέφερε η δημοσιογράφος. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share