Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor - spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία, αυτοί είναι υποψήφιοι και ανατροπή βόμβα σχετικά με την αποχώρηση!

14 Ιουνίου 2017 08:34
Survivor - spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία, αυτοί είναι υποψήφιοι και ανατροπή βόμβα σχετικά με την αποχώρηση!

Στην τελική του ευθεία έχει μπει για τα καλά το Survivor, το οποίο όσο περνάει ο καιρός μας καθηλώνει και περισσότερο!

Μπορεί οι Μαχητές να έχουν μείνει με δύο άτομα περισσότερα στο παιχνίδι, όμως οι Διάσημοι με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουν καταφέρει να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τις δύο τελευταίες νίκες! Μαχητές και Διάσημοι χτες ήρθαν αντιμέτωποι για το έπαθλο της επικοινωνίας… Μάλιστα, οι νικήτρια ομάδα αυτή την φορά θα μιλήσει με βίντεο κλήση με την οικογένεια της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι Διάσημοι χάρηκαν με την ψυχή τους το έπαθλο αφού μετά από πέντε μήνες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας με αγαπημένα τους πρόσωπα! Ευρυδικη, Ντάνος και Χρανιώτης διάβασαν μηνύματα που τους έστειλαν πρόσωπα που τους υποστηρίζουν απλοί άνθρωποι, εκτός από τις οικογένειες τους…

Οι αντιδράσεις τους ήταν απίστευτες αφού όλοι ντρεπόντουσαν, ειδικά η Βαλαβάνη και ο Αγγελόπουλος που δεν το έχουν συνηθίσει αυτό, γιατί ο Χρανιώτης είναι ηθοποιός και τα γνωρίζει αυτά! Δειτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και πάμε τώρα στα του σημερινού επεισοδίου! Εκεί όπου αναμένεται να έχουμε το πιο συναρπαστικό επεισόδιο της χρονιάς! Ασυλία και αποχώρηση θα κρίνουν ποιοι παίκτες παραμένουν στο Survivor και μια μεγάλη ανατροπή έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα, όπως αποκάλυψε και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ!

Δείτε το εδώ:

ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Και πάμε τώρα στην μεγάλη ανατροπή! Εκεί όπου έρχονται στην κυριολεξία τα πάνω - κάτω! Πολλοί μπορεί να περιμένετε τα... αναμενόμενα, όμως αυτά που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο δεν σας περνάνε από το μυαλό! Και αυτό γιατί την ασυλία χάνουν οι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share