Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

12 Ιουνίου 2017 11:04
Survivor - αποκλειστικό: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

Μετά από 4 μέρες απραξίας το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στους δέκτες μας και όπως πάντα το Athensmagazine.gr σας έβαλε από νωρίς στο κλίμα, αποκαλύπτοντας μέσω spoiler νικητή, σκορ και έπαθλο!

Οι Διάσημοι σε όλη την κούρσα τα πήγαιναν πολύ καλά, όμως ο στόχος τους δυσκόλεψε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πίσω σε αυτό… Το τελικό αποτέλεσμα; Όπως σας είχαμε γράψει στο Athensmagazine.gr πριν ξεκινήσει το επεισόδιο, το έπαθλο το κέρδισαν οι Μαχητές, οι οποίοι πανηγύρισαν τρελά μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που κέρδισε τον Γιώργο Χρανιώτη κάνοντας το 10-7… Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Από την άλλη το κλίμα στους Διάσημους είναι... κάκιστο! Δεν έφτανε η αποχώρηση του Μπο και το γεγονός πως έμειναν μόλις τρεις, ήρθε και μια εύκολη ήττα από τους Μαχητές και μάλιστα χωρίς να αγωνίζονται οι Μάριος Πρίαμος και Κώστας Αναγνωστόπουλος!

Τα νεύρα ήταν τεταμένα στους Διάσημους ακόμα και πριν το αγώνισμα Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε ένα αστείο λέγοντας πως περιμένει να πάνε ξενοδοχείο να κάνουν μπάνιο, εννοώντας ότι η νίκη είναι σίγουρα δική τους! Η Βαλαβάνη τότε, του είπε να σταματήσει να το ματιάζει, ενώ εντύπωση έκανε το…πλάγιο καρφί του Γιώργου Αγγελοπουλου ο οποίος είπε: «Δεν σταματάς λέω εγώ; Κοίτα εκεί τι αγώνας μας περιμένει; Καλύτερα μην λέμε πολλά!!! Άσε τις Σπαλιαρίστικες εκφράσεις… Να μας λείπει!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρά την... βεβαιότητα από την πλευρά των Διασήμων ήρθε η ανατροπή και το έπαθλο κέρδισαν οι Μαχητές, οι οποίοι το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους! Μέσα στο σύνολο των δραστηριοτήτων που έκαναν οι παίκτες στην βίλα που βρέθηκαν, ήταν να κουρευτούν και να ξυριστούν!

Έτσι, οι άντρες των ΜΑχητών, ξύρισαν τα γένια τους, όποιοι ήθελαν φυσικά και κουρεύτηκαν! Ο Γιάννης Σπαλιάρας τα έκοψε πολύ κοντά, ενώ οι υπόλοιποι κούρεψαν πολύ τα μαλλιά τους! Με λίγα λόγια, ανανεώθηκαν… Δείτε τους πως έγιναν, στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!

Και κάπου εδώ σας έχουμε την μεγάλη αποκάλυψη της ημέρας! Όσο το ριάλιτι φτάνει προς το τέλος θα αλλάζουν λίγο τα δεδομένα με αποτέλεσμα να έρχονται πολλές αναταραχές! Γιατί; Γιατί οι ημιτελικοί πλησιάζουν, η μέρα του τελικού έχει οριστεί, για τις 5 Ιουλίου, άρα η ροή θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη! Πάμε όμως στο θέμα μας.

Μια πληροφορία ήρθε στα γραφεία... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share