Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Ο νικητής στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας και ο παίκτης που αποχωρεί στο επεισόδιο της χρονιάς!

7 Ιουνίου 2017 10:20
Survivor: Ο νικητής στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας και ο παίκτης που αποχωρεί στο επεισόδιο της χρονιάς!

Το Survivor έχει μπει εδώ και καιρό στην τελική του ευθεία και πλέον όλοι αναμένουμε το σημερινό επεισόδιο, το οποίο θα είναι και το πιο ανατρεπτικό της χρονιάς, αφού θα έχει ταυτόχρονα και ασυλία και αποχώρηση παίκτη!

Αυτή την ώρα που μιλάμε ήδη ένας παίκτης έχει αποχωρήσει από το Survivor και βρίσκεται στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο! Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο από το νησί της Καραϊβικής!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή! Με την ψυχολογία στα ύψη θα πάνε στον δύσκολο αγώνα ασυλίας οι Μαχητές, καθώς στο αγώνισμα για την επικοινωνία επικράτησαν εύκολα με 10-6 των Διασήμων! Την τελευταία νίκη την κέρδισε ο Μάριος Πρίαμος παίζοντας εναντίον του Μπο!

Φυσικά, μόλις η υπόλοιπη ομάδα συνειδητοποίησε τη νίκη τους, έπεσαν πάνω στον Μάριο όλοι μαζι, χοροπηδούσαν πανηγυρίζοντας τρελά! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Με την ψυχή τους απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Μαχητές! Ένα βίντεο έκανε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να λυγίσει στο οποίο ήταν ο φίλος του, ο άνθρωπος που προσέχει το σπίτι του αλλά και… την σκυλίτσα του! Μάλιστα ο φίλος του ανέφερε.. «Είμαι εδώ με το κορίτσι σου!», δείχνοντας την σκυλίτσα του Κώστα, κάτι που τον συγκίνησε πολύ μιας και ο ίδιος είπε πως νιώθει τύψεις που την άφησε μόνη του ! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθει:

Την παράσταση έκλεψε και η κοπέλα του Γιάννη Σπαλιάρα! Συγκεκριμένα τον περίμενε μια γλυκιά αφιέρωση από την αγαπημένη του Ζωή… Μόλις εμφανίστηκε το βίντεο της, εκείνος γύρισε και την αποθέωσε για την ομορφιά της ζητώντας και την γνώμη των υπόλοιπων Μαχητών οι οποίοι κι εκείνοι…συμφώνησαν ότι είναι μία κούκλα!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ

Για να περάσουμε στα του σημερινού αγωνίσματος! Εκεί όπου κυριολεκτικά θα πέσουν κορμιά, αφού Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη για να κρατήσουν έναν συμπαίκτη τους στο παιχνίδι! Ήττα σημαίνει αυτόματα και αποχώρηση εντός της ημέρας με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (δείτε εδώ)! Εκτός όμως από την ασυλία και την αποφυγή μιας αποχώρησης, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν και για ένα ξεχωριστό έπαθλο, όπως τους ανακοίνωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης, σύμφωνα με το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου!

Δείτε το εδώ:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΣΥΛΙΑΣ;

Και φτάνουμε στο αγώνισμα που θα κρίνει το μέλλον του Survivor! Όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως ένας παίκτης έχει ήδη αποχωρίσει από το παιχνίδι και βρίσκεται στο ξενοδοχείο με τελικό προορισμό την Ελλάδα! Διάσημοι και Μαχητές δίνουν απόψε μια μάχη σώμα με σώμα με φαβορί τους... Διάσημους! Μπορεί οι Μαχητές να είναι παραπάνω παίκτες, όμως η δίψα των Διασήμων για την... ισοφάριση αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε πάρει από το τρέιλερ του επεισοδίου μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα αγώνισμα που περιέχει ταχύτητα, αλλά και επαφή με το νερό και όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, όταν υπάρχει επαφή με νερό προβάδισμα έχουν οι Διάσημοι! Προσοχή δεν πρόκειται για κάποια πληροφορία ή διαρροή από τις πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο αλλά με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία μας από το παιχνίδι!

Δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Και πάμε τώρα στο φινάλε το σημερινού επεισοδίου όπου θα βρει το ελληνικό Survivor με οκτώ και όχι εννέα παίκτες! Ποιος αποχωρεί; Τα κουκιά είναι μετρημένα! Σε περίπτωση που χάσουν οι Μαχητές ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση είναι η Σάρα, αφού συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό στην 24ωρη ψηφοφορία, όμως σε περίπτωση που κερδίσει την ατομική ασυλία ή δεν προταθεί από τους συμπαίκτες της (πράγμα δύσκολο), ακολουθούν οι Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος!

Όσον αφορά τους Διάσημους, εφόσον αναγκαστούν να αποχωριστούν παίκτη, αυτός θα είναι ο Μπο ή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αν καταφέρει ο ράπερ να πάρει ατομική ασυλία!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, το Athensmagazine.gr θα έχει σίγουρη διαρροή από τις 19:30 ως τις 21:30 το βράδυ, με νικητή ασυλίας, έπαθλο, σκορ αλλά και τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share