Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Ρήξη στις σχέσεις των Διάσημων με την παραγωγή και τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι έφερε την έκρηξη των παικτών; (video)

5 Ιουνίου 2017 14:40
Survivor: Ρήξη στις σχέσεις των Διάσημων με την παραγωγή και τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι έφερε την έκρηξη των παικτών; (video)

Στο LaBiriBiri σήμερα το μεσημέρι, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο μίας κόντρας που δεν είδαμε τηλεοπτικά στον αέρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος: «Στην ομάδα των Διάσημων στον Άγιο Δομίνικο έγινε σφαγή! Όταν λέμε, σφαγή, σφαγή! Υπήρξε μέρα που δεν μιλούσαν ούτε με τον Σάκη Τανιμανίδη, ούτε με τους ανθρώπους της παραγωγής!» και συνέχισε, μεταφέροντας τις πληροφορίες της:

«Οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται, πεινούν, είναι τόσους μήνες εκεί, όσο να ‘ναι τα νεύρα και η ένταση έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πληροφορίες θέλουν την ομάδα των Διάσημων να είναι με τα νεύρα τσίτα με την παραγωγή. Όταν υπέγραψαν ήξεραν ότι τέλη Μάη θα επιστρέψουν Ελλάδα, ώστε να γίνει ο τελικός στις 26 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη από το αεροδρόμιο και η έντονη ενόχληση: «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος λέει τέτοιες βλακείες…» (Video)

Μετά πήρε παράταση στις 28, και τελικά ενημερώθηκαν ότι ο τελικός έχει προγραμματιστεί για 5 Ιουλίου, το οποίο σημαίνει ότι θα φύγουν μέσα Ιούνη από τον Άγιο Δομίνικο! Παίζουν ρόλο το πακέτο των διαφημίσεων, όσο και τα γυρίσματα του τουρκικού, ώστε να τελειώσουν παράλληλα. Υπήρχε εβδομάδα που οι παίκτες δεν μιλούσαν ούτε με τον Τανιμανίδη, ούτε με την παραγωγή, υπήρχαν μούτρα, υπήρχαν εντάσεις!» είπε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας την ένταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να βρίσκονται πλέον στα όριά των αντοχών τους, σωματικών και ψυχολογικών.

«Από εδώ και πέρα, η ψηφοφορία θα είναι αυτή που θα ολοκληρωθεί σήμερα! Τα γυρίσματα θα γίνουν γκρουπαριστά, με τους παίκτες να χρειαστεί να κάνουν ακόμη και 3 αγωνίσματα την ημέρα!» αποκάλυψε περαιτέρω η δημοσιογράφος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share