Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη από το αεροδρόμιο και η έντονη ενόχληση: «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος λέει τέτοιες βλακείες…» (Video)

5 Ιουνίου 2017 10:55
Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη από το αεροδρόμιο και η έντονη ενόχληση: «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος λέει τέτοιες βλακείες…» (Video)

Η κάμερα του «Φτιάξε καφέ» βρέθηκε στο αεροδρόμιο, στην άφιξη του Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος δήλωσε τα εξής για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι:

«Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει παιδιά! Ήταν καταπληκτική εμπειρία, θα βγούμε όλοι σίγουρα κερδισμένοι από αυτό, κάποιες φορές ήταν δύσκολο, κάποιες εύκολο, αλλά πιστεύω ότι όσοι μπορούν, πρέπει να το κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Οι σπόντες του Γιάννη Σπαλιάρα για διπροσωπία και το έκτακτο Συμβούλιο για την ανακοίνωση της ψηφοφορίας! (Video)

Το σκεφτόμουν έντονα, θα ήθελα να κάτσω σίγουρα, αλλά έφυγα και χαρούμενος, ήμουν στα όρια μου το έβλεπα, οπότε μπορεί να μου βγήκε σε καλό. εν ξέρω αν ήμουν η ήρεμη δύναμη, κάποιες φορές ξέφυγα κι εγώ, στενοχωρήθηκα μετά γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος, αλλά εντάξει.

Ξεκίνησα από ηλικία 10 ετών και μαγείρεψα κάτι εκλογές στο σχολείο, ήταν να βγει ο Γιάννης και βγήκε ο Λάζαρος, εντάξει είναι αστείο να το συζητάμε αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ανακίνησε αυτό και λέει τέτοιες βλακείες.

Με το Χρανιώτη είμαστε πολύ φίλοι, γελάσαμε πάρα πολύ, δεν είναι αυτό που είπε αν θα βγει πρώτος ή όχι.

Όλοι νικητές είμαστε. Αν καταφέρει κάποιος να βάλει δάχτυλο στα μαλλιά μου, και να βγει κανονικά…» κατέληξε ο πρώην πλέον παίκτης των Διάσημων, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή του για όσα ακούγονται περί μαγειρέματος ψηφοφοριών.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share