Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Τι αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη για την «κομμένη» συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη - Ποιες ερωτήσεις άλλαξαν και δεν είδαμε ποτέ!

4 Ιουνίου 2017 12:40
Survivor: Τι αποκάλυψε η  Ελεονώρα Μελέτη για την «κομμένη» συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη - Ποιες ερωτήσεις άλλαξαν και δεν είδαμε ποτέ!

Η πρώτη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη για το Survivor Πανόραμα έγινε στον Άγιο Δομίνικο με τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor που δεν ήταν άλλος από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη σε μια πολύ πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People αναφέρθηκε στην συνέντευξη που «κόπηκε» και γενικά στον Στέλιο Χανταμπάκη.

Δείτε όλα όσα δήλωσε παρακάτω:

Σε ότι αφορά την συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη θα ήθελες να είχε παιχτεί η πρώτη συνέντευξη που «κόπηκε» αντί για τη δεύτερη; Το έχεις μετανιώσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο - «H παραγωγή επέλεξε να γίνει αντιπαθής ο Γιώργος Αγγελόπουλος γιατί…»

Δεν μετανιώνω που κάνω ερωτήσεις. Τώρα, αν άλλοι μετανιώνουν που δίνουν απαντήσεις δεν είναι δικό μου θέμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις την ίδια ερώτηση. Ουσιαστικά αυτό που άλλαξε από τη μια συνέντευξη στην άλλη ήταν ο τρόπος που έθεσα τις ερωτήσεις μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα - Το ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο (Photo)

Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου. Και για να θεώρησα ότι πρέπει να γίνει έτσι, προφανώς γνώριζα κάποια πράγματα που άλλοι δεν τα ξέρουν, οπότε πρόκειται για τη δουλειά μου θέλω να με εμπιστεύονται. Δεν θα έπεφτα ποτέ σε δημοσιογραφικές «μπανανόφλουδες» που θα μου έκαναν κακό στη δουλειά.

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share