Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Survivor: Αυτό είναι το περιβόητο «κομμένο» βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τις δηλώσεις για την ψηφοφορία

3 Ιουνίου 2017 09:55
Survivor: Αυτό είναι το περιβόητο «κομμένο» βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τις δηλώσεις για την ψηφοφορία

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε να προβάλλεται ένα βίντεο στο Survivor με τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου που αφορούσαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ωστόσο το συγκεκριμένο απόσπασμα που βλέπαμε στο trailer δεν προβλήθηκε ποτέ στην κανονική ροή του reality.

Σήμερα στο Survivor Πανόραμα η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως δεν έγινε ηθελημένα η συγκεκριμένη κίνηση και εξήγησε πως το εν λόγω βίντεο υπάρχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου

Έτσι λοιπόν προβλήθηκαν τα επίμαχα πλάνα, στα οποία ο Ντάνος μιλά για τον τρόπο που ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη, αλλά σχολιάζει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, ο Γιώργος ανέφερε: «Πέρα από τα αγωνιστικά και τα έπαθλα που προκύπτουν από τις νίκες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε, αλλά κάποιοι βοηθάμε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έρχονται τα πάνω κάτω στο παιχνίδι! Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τις αλλαγές που θα δούμε σε λίγο καιρό!

Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο.

Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά.

Η Βαλαβάνη είναι κακή στα αγωνιστικά και θεωρώ ότι σε σχέση με τον Κώστα θα έπρεπε να μείνει».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share