Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Τι απαντά η Μελέτη για το πλάνο του Αγγελόπουλου που «κράζει» την Βαλαβάνη (Video)

2 Ιουνίου 2017 18:00
Survivor: Τι απαντά η Μελέτη για το πλάνο του Αγγελόπουλου που «κράζει» την Βαλαβάνη (Video)

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε δει στο trailer του αγαπημένου Survivor, πως ο Αγγελόπουλος θα πει κάποια πράγματα για την Ευρυδίκη…

Ουσιαστικά, ο Ντάνος μέσα από το trailer που είχαμε παρακολουθήσει μιλούσε για την συμπαίκτρια του λέγοντας πως δεν βοηθάει στην παραλία.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η Βαλαβάνη είναι αυτή, η οποία βοηθάει λιγότερο από κάποιους άλλους στη συμβίωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Η ύπουλη τακτική της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για να πετάξει εκτός παιχνιδιού τον Ντάνο!

Ωστόσο, σήμερα μέσα από την εκπομπή Survivor Πανόραμα, η παρουσιάστρια είπε πως η ατάκα υπάρχει στην εκπομπή της και φυσικά πήρε θέση λέγοντας:

«Δεν κρύβεται πάντα κάτι ύποπτο ή κάτι σκοτεινό πίσω από μία απόφαση ή μία κίνηση που γίνεται. Μπορεί απλά, αυτός που είχε φτιάξει το τρέιλερ να είχε άλλη δημοσιογραφική άποψη που αυτόν που κάνει το μοντάζ της εκπομπής, μπορεί επίσης να θεώρησε ότι δεν έπρεπε να το βάλει ή να μην ήταν πολύ καλή η εικόνα…»

Ενώ αυτό που δεν ακούσαμε στο επεισόδιο, ήταν: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε αλλά κάποιοι βοηθάνε περισσότερο κάποιοι λιγότερο.

Ναι, η Βαλαβάνη είναι αυτή που στη συμβίωση βοηθάει λιγότερο, από κάποιους άλλους, από τους υπολοίπους, ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος στην συμβίωση που έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου αλλά θεωρώ ότι βοηθάει λιγότερο από τον Μπο, οπότε κάπως έτσι τα χα στο μυαλό μου και σίγουρα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share