Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - Οι πρώτες δηλώσεις του Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι! Φουλ... επίθεση από τον γνωστό πρώην πρωταθλητή! (Video)

1 Ιουνίου 2017 18:25
Survivor - Οι πρώτες δηλώσεις του Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι! Φουλ... επίθεση από τον γνωστό πρώην πρωταθλητή! (Video)

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη προβλήθηκαν αποκλειστικά οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

Σαν χείμαρρος ακούστηκαν στα αυτιά μας όλα αυτά που είπε ο πρώην παίκτης των «Διάσημων»!

Αρχικά αναφέρθηκε σε όλη την εμπειρία που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και δήλωσε on camera πως ήξερε ότι ήταν μέτριος παίκτης και ότι κάποια στιγμή θα αποχωρούσε από τη στιγμή που αποχώρησε και η Λάουρα Νάργες!

Στη συνέχεια έδωσε την δική του απάντηση στον Γιάννη Σπαλιάρα και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως μαγείρεψε με τη Λάουρα την τότε ψηφοφορία για να βγουν υποψήφιοι τέσσερα άτομα όπως υποστήριξε ο παίκτης των «Μαχητών»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραλαμβάνει τη σημαία με την οποία ήταν τυλιγμένο το φέρετρο του πατέρα του! (Photos)

Έπειτα μίλησε για τον κάθε συμπαίκτη του ξεχωριστά και όταν έφτασε η σειρά του Γιώργοθ Χρανιώτη δεν δήλωσε πως δεν μπορεί να κερδίσει το Survivor μόνο αν κερδίζει ατομικές ασυλίες, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του ότι θέλει να κερδίσει το παιχνίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Κλείνοντας, ανέφερε πως το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν επιστρέψει Ελλάδα είναι να δει την κόρη του και χαριτολογώντας είπε ότι θέλει να πάει σε ένα pet shop να του ξεμπερδέψουν τα μαλλιά!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share