Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - παρασκήνιο: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής! Ποιο πλάνο έδειξε στο trailer και δεν προβλήθηκε ποτέ στο χθεσινό επεισόδιο; (video)

31 Μαΐου 2017 13:26
Survivor - παρασκήνιο: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής! Ποιο πλάνο έδειξε στο trailer και δεν προβλήθηκε ποτέ στο χθεσινό επεισόδιο; (video)

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν για μια ακόμη φορά στο Survivor, όπου φαίνεται πως η παραγώγή στήνει και "ξεστήνει" εντάσεις και υποτιθέμενες κόντρες!

Αυτή τη φορά, μια μέρα μετά την ψηφοφορία της ομάδας των Διασήμων, φαίνεται πως "βγήκαν τα μαχαίρια" ανάμεσα στους Βαλαβάνη, Μπο από τη μία και Αγγελόπουλο, Χρανιώτη από την άλλη. Ενώ όμως το trailer του reality επιβίωσης έδειχνε τον Ντάνο να σχολιάζει αρνητικά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέροντας πως είναι εκείνη που προσφέρει λιγότερο στο νησί, αλλά και συζητήσεις των Χρανιώτη και Μπο αναφορικά με την ψηφοφορία, δεν είδαμε ποτέ τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στο επεισόδιο της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Βίκυς Καγιά: Δείτε την χωρίς φίλτρα σε αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες!

Ενδεικτικό της διάθεσης "μυθοπλασίας" των υπευθύνων είναι και το πλάνο στο τέλος του τρέιλερ που δείχνει τον Μάριο από τους Μαχητές να πέφτει άσχημα στο έδαφος, προκαταβάλλοντας για κάποιον τραυματισμό, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει. Άλλωστε μια τέτοια πρακτική στα τρέιλερ την έχουμε δει άπειρες φορές.

Δείτε το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr

Αν όμως κανείς παρατηρούσε προσεκτικά το χθεσινό παιχνίδι θα έβλεπε και άλλα περίεργα που θα αποκαλούσε κανείς ως και μεταφυσικά. Στον δεύτερο αγώνα των κοριτσιών του παιχνιδιού, η Σάρα των Μαχητών έχει φτάσει στο τέλος του εμποδίου - ένα από τα πιο απαιτητικά για τη χθεσινή δοκιμασία με την σιδερένιο οδηγό - την ώρα που η Βαλαβάνη χάνει το "ανθρωπάκι" της και βρίσκεται πολύ πίσω. Το πλάνο κόβεται για να δείξει την "κερκίδα" και όταν επιστρέφει στον στίβο δείχνει Βαλαβάνη και Εσκενάζι να βγαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα από το εμπόδιο.

Επιπλέον, αφού ολοκληρωθεί το αγώνισμα με τη νίκη της Σάρας, η κάμερα δείχνει τον Μπο να λέει "με ενοχλεί που με αυτή τη διαδικασία χάνεται άλλο ένα έπαθλο" υπονοώντας προφανώς πως έγινε χρήση "πέναλτι", την οποία δεν είδαμε. Η μόνη περίπτωση πέναλτι ήταν σε άλλο αγώνα προηγουμένως με πρωταγωνιστή τον Κοκκινάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Δείτε στο 32' λεπτό:

Αμέσως μετά, το επεισόδιο δείχνει τον Κώστα Αγγελόπουλο των Μαχητών καθισμένο στην κερκίδα να ρίχνει νερό στο κεφάλι του και να σκουπίζει το πρόσωπό του με την μπλούζα του. Στο επόμενο πλάνο, όπου αγωνίζεται ο ίδιος, η μπλούζα είναι καθαρή και στεγνή.

Δείτε από το 35' και έπειτα:

Πηγή: news247.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share