Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Τα νεύρα του Χρανιώτη και η αποχώρηση (video)

31 Μαΐου 2017 09:41
Survivor αποκλειστικό: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Τα νεύρα του Χρανιώτη και η αποχώρηση (video)

Τα πάνω κάτω γίνονται στο Survivor και πολλά μάλιστα, δεν τα βλέπετε και στην τηλεόραση, αφού επιλέγουν να τα κόψουν στο μοντάζ.

Όπως στο επεισόδιο της Τρίτης, που το κλίμα ξαφνικά ηλεκτρίστηκε, οι «Διάσημοι» παρέδωσαν τα όπλα, χωρίς να μας πουν ή να μας δείξουν τι συνέβη…

Η χαρά μεγάλη για την μπλε ομάδα που κέρδισε το έπαθλο σιδηρόδρομο, σε αντίθεση με τους Διάσημους που απογοητεύτηκαν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη νίκη της ομάδας:

Μάλιστα μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος, Κοκκινάκης, Χρανιώτης και Μπο, on camera, είπαν τι έφταιγε, λέγοντας πως από κάποια στιγμή και μετά δεν ένιωθαν και απλά περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι…

Και εδώ έρχεται η βόμβα από το στόμα του Χρανιώτη! Από το στόμα του Χρανιώτη μάθαμε την τακτική που ακολουθούν οι Διάσημοι! Ο ηθοποιός είπε: «Υπήρχε μια πρόταση που εγώ είχα κάνει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, στο περιβόητο ματς, αυτό που χάσαμε το έπαθλο για τον Άγιο Δομίνικο, την ημέρα που ήρθε ο Σάκης ο Ρουβάς στην παραλία μας, όλοι το θυμούνται, το 9-9 που έγινε ένσταση για έναν κανόνα ασφαλείας, και εμείς ξαναπαίξαμε. Εμένα η πρόταση μου αρχικά στα παιδιά, ήταν, έκανα δύο προτάσεις, και δεν έγινε καμία αποδεκτή, η μία ήταν να μην παίξουμε και να χαρίσουμε το έπαθλο η δεύτερη πρόταση ήταν να παίξουμε και να αφήσουμε την άλλη ομάδα να κερδίσει. Αυτό κάναμε λοιπόν, σήμερα, από ένα σημείο και πέρα μη έχοντας καθόλου δυνάμεις και καθόλου όρεξη αφήσαμε την άλλη ομάδα να κερδίσει…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πάμε όμως στο σημερινό αγώνισμα… Ένα αγώνισμα με τεράστια δυσκολία για άλλη μια φορά! Μπορεί ο αγώνας επάθλου της Τρίτης να ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς τρέξιμο, ο σημερινός όμως, είναι το άκρως αντίθετο! Οι παίκτες, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα, για να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας!

Στο σημερινό τρέιλερ, είδαμε κάτι περίεργο, που συνήθως Τετάρτες δεν γίνεται αυτό! Είδαμε το κλασικό παιχνιδάκι των ερωτήσεων αλλά μην αγχώνεστε…. Απλώς τους «ξέμεινε» από χθες και θα δούμε ένα απόσπασμα σήμερα! Ο σημερινός αγώνας, εκτός από το έπαθλο της επικοινωνίας, με κάποιο οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο, θα έχει και ένα ταξιδάκι, με ιδιωτικό αεροσκάφος, στην Punta Cana στο μοναδικό κλαμπ «Coco Bongo» για να διασκεδάσουν και να επιστρέψουν!

Τι θα δούμε σήμερα λοιπόν! Όπως λένε οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr.gr θα δούμε μεγάλη ένταση και νεύρα από τον Γιώργο Χρανιώτη, καθώς μία άτυχη στιγμή του στο αγώνισμα θα τον κάνει έξαλλο… Όσον αφορά τον νικητή οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share