Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - πρόκληση: Στην κατεχόμενη Κύπρο το φινάλε του τούρκικου ριάλιτι!

29 Μαΐου 2017 09:29
Survivor - πρόκληση: Στην κατεχόμενη Κύπρο το φινάλε του τούρκικου ριάλιτι!

Με μια προκλητική κίνηση στην κατεχόμενη από τα τουρκικά στρατεύματα βόρειο Κύπρο, θα διεξαχθεί το φινάλε του τουρκικού Survivor που συνεργάστηκε με το αντίστοιχο ελληνικό, προς δόξα της… ελληνοτουρκικής φιλίας, σπάζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης των Ελλήνων τηλεθεατών.

Όπως αναφέρεται, το τουρκικό Survivor που οργανώνει το τουρκικό κανάλι TV8, του γνωστού Τούρκου καναλάρχη, Acun Ilıcalı, που έχει κερδίσει εκατομμύρια και από τους Έλληνες τηλεθεατές, θα παίξει το μεγάλο φινάλε στην κατεχόμενη Κύπρο, αδιαφορώντας φυσικά για το γεγονός ότι το βόρειο τμήμα του νησιού κατέχεται παράνομα από τα τουρκικά στρατεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor σκάνδαλο: "Καλά ντροπή και τσίπα δεν έχουν εκεί στο ΣΚΑΙ, φυσικά και μας χρωστάνε λεφτά αλλά..." - Αποκάλυψη από παίχτη των Μαχητών

Μάλιστα υπάρχει και αγωνιά για το ποιος τελικά θα είναι ο μεγάλος νικητής του τουρκικού Survivor, που θα στεφτεί στα κατεχόμενα.

Αγωνία λοιπόν και οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν και αυτοί την μεγάλη αγωνία τους, προς δόξα πάντα της… ελληνοτουρκικής φιλίας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share