Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Tο πρώτο ατομικό αγώνισμα που μπορεί να δούμε ακόμα και σήμερα! (video)

28 Μαΐου 2017 09:50
Survivor αποκλειστικό: Tο πρώτο ατομικό αγώνισμα που μπορεί να δούμε ακόμα και σήμερα! (video)

Στην τελική του ευθεία μπαίνει από αυτή την εβδομάδα το Survivor, αφού σε έναν μήνα από σήμερα θα πέσουν και οι τίτλοι τέλους! Όπως σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr από την Πέμπτη, σήμερα Κυριακή θα έχουμε ίσως και το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές και θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα γνωρίζαμε για το παιχνίδι μέχρι σήμερα!

Σύμφωνα με πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο, οι δύο ομάδες αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουν ήδη ενωθεί σε μια και το ομαδικό συμφέρον έχει γίνει ατομικό! Μάλιστα πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε και τη νέα σημαία Μαχητών και Διάσημων που κυριαρχεί το μπλε και το κόκκινο χρώμα! (Δείτε εδώ).

Να σας βάλουμε όμως σιγά σιγά στο κλίμα! Στο σημερινό επεισόδιο πιθανότατα θα ανακοινωθεί στις δύο ομάδες ότι θα αγωνιστούν για τελευταία φορά ως αντίπαλοι με στόχο ένα ξεχωριστό έπαθλο που θα το πάρουν μαζί τους στην παραλία, όπως αποκαλύπτει και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ που μας έχει δώσει ήδη ο ΣΚΑΙ!

Δείτε το τρέιλερ:

Επομένως το πιο λογικό είναι από την Δευτέρα να έχουμε και το πρώτο ατομικό αγώνισμα, οπού ο καθένας θα παίξει για πάρτι του και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να προβληθούν τα πρώτα πλάνα! Οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες γίνονται αντίπαλοι με στόχο την επιβίωση αλλά και το μεγάλο... έπαθλο του νικητή καθώς μπαίνουμε για τα καλά στην τελική ευθεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη βόμβα: Σκάνδαλο με τον ΣΚΑΙ που προωθεί τους Διάσημους έναντι των Μαχητών! Η παραδοχή παίκτη που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε

Και κάπου εδώ το Athensmagazine.gr έρχεται να σας αποκαλύψει το πρώτο ατομικό αγώνισμα, που θα προβληθεί στις οθόνες μας πιθανότατα την Δευτέρα! Σύμφωνα με το τουρκικό Survivor, το οποίο μετρά αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο ριάλιτι, το πρώτο ατομικό αγώνισμα θα είναι περισσότερο συγκέντρωσης και δύναμης! Οι παίκτες θα πρέπει να σταθούν όρθιοι πάνω σε μια κυλιόμενη μπάρα, η οποία όσο περνάει η ώρα θα πηγαίνει και πιο γρήγορα! Εν ολίγοις γενικά τα ατομικά αγωνίσματα θα θυμίζουν κατά πολύ εκείνα της ατομικής ασυλίας που είχαμε δει μέχρι σήμερα με την μοναδική διαφορά ότι οι αντίπαλοι θα είναι δύο ανά φορά και θα φτάνουν μέχρι τον τελικό!

Δείτε εδώ το βίντεο με το πρώτο ατομικό αγώνισμα, από το αντίστοιχο περσινό τούρκικο!


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share