Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα της Κυριακής! Το ξεχωριστό έπαθλο και τα νεύρα μεταξύ των παικτών

27 Μαΐου 2017 14:01
Survivor: Ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα της Κυριακής! Το ξεχωριστό έπαθλο και τα νεύρα μεταξύ των παικτών

Τα νεύρα και η μάχη για την επιβίωση φέρνουν για άλλη μια φορά την ένταση στο κατακόρυφο στο Survivor! Οι σχέσεις μεταξύ Διασήμων και Μαχητών είναι χειρότερη από ποτέ με τους αντιπάλους να κάνουν λόγο για... εχθρότητα και για τα όπλα που έχει ο καθένας στην φαρέτρα του!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Τα νεύρα και η ένταση για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές την Τρίτη, όχι απλά δεν έχουν εκτονωθεί αλλά είναι περισσότερα από ποτέ! Η διάσπαση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές είναι πλέον γεγονός, με τα δύο κορίτσια αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσπαθούν να κρατήσουν όσο γίνεται την επαφή ώστε να μην ραγίζει εντελώς το γυαλί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - σκάνδαλο: Το απίστευτο ποσό που έταξαν στους «Μαχητές» για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια του ατυχήματος! Η απανθρωπιά της παραγωγής και το μεγάλο ψέμα!

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά! Για ένα μοναδικό έπαθλο θα αγωνιστούν και αυτή την φορά Διάσημοι και Μαχητές! Ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο Σάκης Τανιμανίδης, το έπαθλο αυτό είναι εντελώς ξεχωριστό και θα το πάρουν μαζί τους οι νικητές στην παραλία ώστε να το απολαύσουν! Δεν είμαστε σε θέση ακόμα να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα κερδίσουν Διάσημοι ή Μαχητές, όμως ο παρουσιαστής μας έχει προϊδεάσει για κάτι εντελώς διαφορετικό!

Δείτε χαρακτηριστικά το τρέιλερ και τα λεγόμενα του Σάκη Τανιμανίδη:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ;

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για την δυσκολία που θα έχει το παιχνίδι της Κυριακής! Σύμφωνα με τα προγνωστικά φαβορί για τη νίκη και για το έπαθλο είναι οι Μαχητές! Προσέξτε, η πληροφορία αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με διαρροές ούτε με σπόιλερ, απλά αναλύοντας τα πλάνα του τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΙ το αγώνισμα είναι καθαρά ταχύτητας! Και όπως μας έχει δείξει το παρελθόν αλλά και η εμπειρία μας μέσα από το παιχνίδι, όταν έχουμε παιχνίδι ταχύτητας φαβορί είναι συνήθως οι Μαχητές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 9 Έλληνες διάσημοι με πολλούς γάμους και διαζύγια! (photos)

Δείτε εικόνες από το αγώνισμα της Κυριακής!

Φυσικά το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του θα σας έχει σίγουρη διαρροή το απόγευμα της Κυριακής από 19:30 εως και 21:30 σήμερα το βράδυ, με σκορ, νικητή και έπαθλο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share