Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκάλυψη : Τα πάντα αλλάζουν και ξαναπαίρνει "φωτιά" το παιχνίδι! Διαρροή της τελευταίας στιγμής

25 Μαΐου 2017 13:49
Survivor - Αποκάλυψη : Τα πάντα αλλάζουν και ξαναπαίρνει

Σας έχουμε ρεπορτάζ από το Survivor απίστευτο δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού παρά μόνο στο Athensmagazine.gr! Αυτά που σας γράφουμε εμείς τώρα συμβαίνουν ήδη στον Άγιο Δομίνικο και πολύ πιθανό να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή το πρωί!

Μιλάμε ότι το παιχνίδι θα ξαναπάρει "φωτιά" διότι είναι αλήθεια ότι μας κούρασε με πολύ σοβαρές αλλαγές που εσείς θα τις διαβάσετε στις επόμενες γραμμές του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας! Έχουμε και λέμε! Ότι βλέπετε μέχρι σήμερα στο παιχνίδι ξεχάστε το, πολύ πιθανό στο επεισόδιο της Κυριακής ή το περισσότερο την Δευτέρα οι δύο ομάδες θα γίνουν μια και αρχίζει ο πραγματικός σκοτωμός ανάμεσα στους παίκτες που πλέον θα παίζουν για την πάρτι τους και μόνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη μαγκιά από τον Σκλαβενίτη: Ραγδαία αύξηση στους μισθούς των υπαλλήλων του!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr το Survivor μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία και ετοιμάζεται το μεγάλο πάρτι για το τεράστιο φινάλε! Αυτές τις ώρες που εμείς σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ οι δύο ομάδες Μαχητές και Διάσημοι ή τώρα γίνονται μια ομάδα ή αύριο!

Με άλλα λόγια, αυτοί που σήμερα βλέπετε να σκοτώνονται, Μάριος και Ντάνος, πολύ πιθανόν την Δευτέρα να τους δείτε μαζί στην ίδια ομάδα, όπου ο καθένας όμως θα παίζει για πάρτι του! Οι εξελίξεις αυτές έχουν προκύψει από ανθρώπους της παραγωγής που είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και δουλεύουν για την ένωση των δύο ομάδων!

Και τώρα κρατηθείτε γιατί σας έχουμε πληροφορία "φωτιά"! Μόνο το Athensmagaszine.gr ξέρει πως θα είναι τα χρώματα και τα λάβαρα στην κοινή ομάδα!

Λοιπόν σας το περιγράφουμε! Θα είναι κόκκινο και μπλε σε ένα σήμα, σε μια μπαντάνα, με τα δύο χρώματα ενωμένα και τον ρόμβο να τον χωρίζουν τα δύο χρώματα σε κόκκινο και μπλε. Και για να είμαστε και πιο εντάξει, πάρτε και το τεκμήριο της φωτογραφίας για να δείτε μόνο εσείς πως θα εμφανιστούν οι παίκτες με την κοινή τους σημαία την ερχόμενη εβδομάδα!

Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι τώρα ξεκινάει ξενά! Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share