Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Survivor: Η αμηχανία της Ευρυδίκης με την απάντηση του Βασάλου! «Η Ευρυδίκη θα είναι πιο…» (Video)

25 Μαΐου 2017 01:38
Survivor: Η αμηχανία της Ευρυδίκης με την απάντηση του Βασάλου! «Η Ευρυδίκη θα είναι πιο…» (Video)

Σήμερα, μετά από καιρό, είδαμε το παιχνίδι ερωτήσεων του Survivor, όπου εκεί οι παίκτες διασκεδάζουν, αφού όλοι ρίχνουν πολύ γέλιο!

Και έφτασε η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου και την Ευρυδίκης, που τελευταία έχουν αναπτύξει τις σχέσεις τους, αφού μία κάνουν βόλτα στην παραλία, μία ο Βασάλος κάνει δώρο τη ζακέτα του και πάει κάπως έτσι.

Οι δυο τους κλήθηκαν να απαντήσουν πόσες θερμίδες κατά μέσο όρο χάνει κάποιος κατά την διάρκεια ενός φιλιού.Κάτι που έκανε την Ευρυδίκη να χάσει τη λαλιά της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή!

Ο παρουσιαστής λοιπόν, ρώτησε τον Σπαλ, ποιος πιστεύει ότι είναι το φαβορί, με τον Γιάννη να απαντάει «Θα τους έβαζαν να δοκιμάσουν…» Φυσικά, Βασάλος και Ευρυδίκη, κατέβασαν τα κεφάλια!

Ενώ, μετά το τέλος τους παιχνιδιού, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Βασάλο «Εάν το φιλί έχει να κάνει με το πάθος, η Ευρυδίκη που είπε 10;» Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απάντησε «Η Ευρυδίκη θα είναι έτσι μάλλον πιο θερμή», φέρνοντας την παίκτρια των Διάσημων σε τρομερή αμηχανία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share