Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! Ο γκρινιάρης μισθοφόρος, η ακύρωση της νίκης και η «αλλαγή» ομάδας για τον Αγγελόπουλο! (video)

24 Μαΐου 2017 12:36
Survivor: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! Ο γκρινιάρης μισθοφόρος, η ακύρωση της νίκης και η «αλλαγή» ομάδας για τον Αγγελόπουλο! (video)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά.

Όπως ξέρετε οι ομάδες, οι οποίες πλέον μένουν στην ίδια παραλία, διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.

Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Για πρώτη φορά δείτε τον αδελφό του "μισθοφόρου" Κώστα Αναγνωστόπουλου και θα πάθετε... ! Μοιάζουν άραγε; (Photo)

Στο πάρτι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, είδαμε την Τουρκάλα Sabriye, να δηλώνει ερωτευμένη με τον Βασάλο!

Και λογικό είναι αφού την μάγεψε με το χιούμορ και τη συμπεριφορά του…

Αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τους συμπαίκτες του, αφού μέχρι και σήμερα του κάνουν τρομερή καζούρα!

Συγκεκριμένα, είχαμε δει πως on camera, η Ευρυδίκη είχε αναφέρει και αυτό το περιστατικό σχολιάζοντας συγκεκριμένα ότι «γελάσαμε».

Σήμερα, λοιπόν,ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποκάλυψε ότι η πυγμάχος του είπε ότι θα τον πάρει στη Μύκονο μαζί της, «Μου λέει χάρηκα που σε γνώρισα και θα τα πούμε στην Μύκονο…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή!

Φυσικά, η αντίδραση της Ευρυδίκης, ήταν όλα τα λεφτά, καθώς έμεινε κόκκαλο και για λίγο έχασε και τη λαλιά της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όπως, σας γράψαμε νωρίτερα, μέσα από τη διαρροή μας (Δείτε εδώ αναλυτικά), οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν το σημερινό αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στην πρωτεύουσα του Αγίου Δομίνικου, να περπατήσουν στους δρόμους, να γνωρίσουν την κουλτούρα αλλά και να γευτούν ένα σωρό φαγητά.

Ακόμα, λόγω του ότι οι παίκτες βρίσκονται στο Survivor, 100 μέρες, θα έχουν και μια μεγάλη έκπληξη! Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η έκπληξη που τους περιμένει είναι ο Σάκης Ρουβάς που θα τους διασκεδάσει στην παραλία. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μάριος, μισθοφόρος και Βασάλος, έχουν μια συζήτηση για τον Σπαλ.

Οι τρεις τους, ελπίζουν πως θα κάνουν έναν καλύτερο αγώνα, αφήνοντας, πίσω τους εγωισμούς, αναφερόμενοι, φυσικά στη συμπεριφορά του Σπαλιάρα. Τέλος, ειπώθηκε ότι ελπίζουν πως οι συζητήσεις έπιασαν τόπο.

Ουσιαστικά, επέλεξαν να το συζητήσουν μεταξύ τους, χωρίς να είναι μπροστά ο Γιάννης Σπαλιάρας, κάτι που σίγουρα δεν είναι ωραίο. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Χθες, είδαμε κυριολεκτικά τον Μισθοφόρο και τον Κοκκινάκη να «παλεύουν» στήθος με στήθος…

Συγκεκριμένα, οι δυο τους έφτασαν στο τέλος όπου έπρεπε να ρίξουν τα μπαλάκια στο στόχο. Όμως, τα έριξαν και οι δυο μαζί με αποτέλεσμα να μην ξέρουν ποια ομάδα πήρε την νίκη. Τελικά, με πολύ μικρή διαφορά πήρε τη νίκη η ομάδα των Διάσημων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αυτή η κόντρα δεν έχει σταματημό!

Και χθες, υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλου, πράγμα παράξενο…

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχασε ένα αγώνισμα, και φυσικά μετά την ήττα, στον πάγκο των Μαχητών υπήρξε ένταση.

Ο Σπαλ, έχασε από τον Κώστα Κοκκινάκη, και την είπε στον Αναγνωστόπουλο, για τις υποδείξεις που του έκανε. Ο Γιάννης συγκρατήθηκε, αλλά ο Κώστας ήταν πολύ ειρωνικός, πετώντας, φυσικά τις σπόντες του. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στο trailer, που είδαμε προχθες το βράδυ, είδαμε τον Αγγελόπουλο να λέει στον Χρανιώτη ότι θα του δώσει χαστούκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Η συγνώμη των Μαχητών στους Διασήμους, οι οποίοι τους γύρισαν την πλάτη! Η συζήτηση μετά το αγώνισμα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Μετά τη νίκη της Ευρυδίκης, είδαμε τον Αγγελόπουλο να δίνει τις συμβουλές του στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, o Χρανιώτης βιάστηκε να πανηγυρίσει.

Αυτός ο πανηγυρισμός, έφερε την ένταση στην ομάδα. Και ξαφνικά ακούμε ένα «Μη γελάς θα σου ρίξω χαστούκι», «Πάλι με τον δίπλα ασχολείσαι, θα φας χαστούκι στο λέω», ενώ ακούσαμε και τον Χρανιώτη να λέει «Θα μου κλ@… τα @@@.»

Οι δυο τους ως γνωστόν, πολλές φορές φαίνονται ότι τσακώνονται, αλλά δεν γίνεται ποτέ. Όπως φαίνεται απλά ο ένας πειράζει τον άλλο. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τα απίστευτα συνέβησαν στο Survivor, όπου σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο, στην αρχή κέρδισαν οι Διάσημοι με 10-9, όμως έκανε ένσταση, οι Μαχητές επειδή ο Αγγελόπουλος έκανε πέναλντι σε ένα εμπόδιο.

Στη συνέχεια, επαναλήφθηκε ο αγώνας και έγινε το 10-9 για τους Μαχητές.

Φυσικά με το που έγινε αυτό ξέσπασε τσακωμός όπου οι Διάσημοι έλεγαν τους Μαχητές γελοίους. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μετά το αγώνισμα, ο Ντάνος δίχως να το σκεφτεί ούτε λεπτό είπε «ντροπή σου» στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, επειδή έκανε αυτός την ένσταση. Δείτε στο βίντεο τι του απάντησε ο Αναγνωστόπουλος:

Είδαμε τον Σάκη Ρουβά, να βρίσκεται στο νησί των Διάσημων και Μαχητών.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε εκεί, με αφορμή τις 100 μέρες που έκλεισαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες, «πέταξαν» από χαρά βλέποντας έναν νέο άνθρωπο στο νησί.

Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, μάζεψε τους παίκτες και μπροστά σε όλους ανακοίνωσε ότι ο Ντάνος θα φύγει από την ομάδα. Ο παίκτης των Διάσημων, έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν ήξερε τι να πει.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής έκανε πλάκα και αποκάλυψε ότι όλοι είναι στην ομάδα ανθρώπινης αλληλεγγύης, στην ομάδα του «Όλοι μαζί μπορούμε», φυσικά όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Σάκης, θέλησε να περάσει τη μέρα του, όπως οι παίκτες. Ζήτησε λοιπόν, να φάει ότι τρώνε οι ομάδες στην παραλία.

Και φυσικά, οι Διάσημοι ξεκίνησαν να μαγειρεύουν τις κλασικές καρύδες τους, με τον Κώστα Κοκκινάκη να τρίβει. Έτσι, πήγε ο τραγουδιστής στη καλύβα των Διάσημων, και ο Κώστας Κοκκινάκης τον έβαλε να τρίψει καρύδες.

Η αλήθεια είναι ότι το είχε! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο τραγουδιστής, έφτασε στο νησί, πριν πάνε οι παίκτες, που είχαν τελειώσει το αγώνισμα.

Ωστόσο, πριν κατέβει από τη βάρκα, ο Σάκης είπε την επική ατάκα! «Να έρθεις να με πάρεις αύριο ε… μη με ξεχάσεις εδώ…», μάλλον ο άνθρωπος φοβήθηκε μην ξεμείνει στην παραλία. Φυσικά, ο παρουσιαστής, κάνοντας πλάκα του είπε «Α… δε ξέρω, αύριο έχω μια δουλειά». Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share