Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο; Βγαίνουν "μαχαίρια" ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους με την οργή του Ντάνου να ξεχειλίζει!

24 Μαΐου 2017 12:34
Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο; Βγαίνουν

Στον απόηχο του χθεσινό επεισοδίου, της guest εμφάνισης του Σάκη Ρουβά αλλά κυρίως της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους θα κυμανθεί και το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor!

Μεγάλος πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τα νεύρα και η ένταση για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές την Τρίτη, όχι απλά δεν έχουν εκτονωθεί αλλά είναι περισσότερα από ποτέ! Κάτι το οποίο δεν έκρυψε ο Ντάνος ούτε κατά την παρουσία του Σάκη Ρουβά στην παραλία, όπως σας αποκάλυψε και νωρίτερα το Athensmagazine.gr! (Δείτε εδώ)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι τόσο εξοργισμένος που σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, για το αν βελτιώθηκαν οι σχέσεις των δύο ομάδων μετά την χθεσινή ένταση των Μαχητών ήταν απόλυτος! Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω τρέιλερ του επεισοδίου:

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ;

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για την δυσκολία που θα έχει το σημερινό παιχνίδι! Σύμφωνα με τα προγνωστικά φαβορί για τη νίκη και για το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Διάσημοι! Προσέξτε, η πληροφορία αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με διαρροές ούτε με σπόιλερ, απλά αναλύοντας τα πλάνα του τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, το αγώνισμα είναι καθαρά δύναμης και αντοχής! Και όπως μας έχει δείξει το παρελθόν αλλά και η εμπειρία μας μέσα από το παιχνίδι, όταν έχουμε παιχνίδι μυικής δύναμης φαβορί είναι συνήθως οι διάσημοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter κατακεραυνώνει την Βαλαβάνη και το μέσο της! Επικά σχόλια για την ξαφνική αγιοποίησή της

Δείτε καρέ καρέ στιγμές από το σημερινό αγώνισμα!

Φυσικά το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του θα σας έχει σίγουρη διαρροή από 19:30 εως και 21:30 σήμερα το βράδυ, με σκορ, νικητή και έπαθλο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share