Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Βασάλου! Μένει ή φεύγει από το παιχνίδι; (photos+video)

22 Μαΐου 2017 11:48
Survivor αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Βασάλου! Μένει ή φεύγει από το παιχνίδι; (photos+video)

Ένταση, πάθος, αγωνία και δίψα για το έπαθλο ανεβάζουν για ακόμα μια φορά την λίμπιντο στο Survivor!

Διάσημοι και Μαχητές μάχονται ξανά, με στόχο ένα ξεχωριστό έπαθλο, σε ένα δυναμικό αγώνισμα που δίνει ξεκάθαρο φαβορί, όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα στο Athensmagazine.gr, στην παρέα του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Ωστόσο το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να στιγματιστεί από τον σοβαρό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου! Συγκεκριμένα κατά την προσπάθεια του να περάσει από ένα εμπόδιο, μεταφέροντας ένα καροτσάκι, θα χάσει τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στα πλευρά!

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το χτύπημα του "τούμπανου" των Μαχητών!


Οι πρώτες εικόνες δείχνον τον τραυματισμό να είναι αρκετά σοβαρός, κάτι που φαίνεται και από την αντίδραση των υπολοίπων παικτών (και Διάσημων και Μαχητών), οι οποίοι έτρεψαν αμέσως στο πλευρό του για να δουν την κατάσταση της υγείας του, αφού ο Κωνσταντίνος σφάδαζε στο έδαφος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα "σπάει" το Twitter με το ελληνοτουρκικό γλέντι! "Κωστάκη... σε γουστάρει η Τουρκάλα!" (Photos)

Ωστόσο πηγές του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά γυμνασμένο παιδί θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει το αρχικό χτύπημα που δείχνει αρκετά σοβαρό αλλά και το σοκ της στιγμής και θα τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, παρότι αρχικά υπήρξαν φόβοι μέχρι και για αποχώρησή του!

Για οποιαδήποτε πληροφορία από τον Άγιο Δομίνικο σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Βασάλου το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους...

Δείτε τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου στο παρακάτω βίντεο:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share