Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor: Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ο σοβαρός τραυματισμός του Βασάλου και το bullying στον Σπαλ!

22 Μαΐου 2017 10:55
Survivor: Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ο σοβαρός τραυματισμός του Βασάλου και το bullying στον Σπαλ!

Σήμερα έρχονται τα πάνω κάτω στο Survivor καθώς θα έχουμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές με αυξομειώσεις στο σκορ και η αγωνία που θα κρατήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ένα από τα γεγονότα που θα στιγματίσει απόψε το Survivor είναι σίγουρα ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου που άφησε παγωμένους όλους τους παίκτες την στιγμή που το παιδί έπεφτε κάτω!

Δείτε το βίντεο:

Ένα άλλο στοιχείο που θα συζητηθεί πάρα πολύ είναι η οργανωμένη επίθεση του μισθοφόρου στον Σπαλιάρα, όπου τον στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα "σπάει" το Twitter με το ελληνοτουρκικό γλέντι! "Κωστάκη... σε γουστάρει η Τουρκάλα!" (Photos)

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ ΦΑΓΗΤΟΥ!

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για την δυσκολία που θα έχει το σημερινό παιχνίδι στίβου! Φαίνεται όμως ότι τα προγνωστικά είναι μαζί με τους Διάσημους στο αποψινό Survivor! Προσέξτε, η πληροφορία αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με διαρροές ούτε με σπόιλερ, απλά αναλύοντας τα πλάνα του τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΙ καταλαβαίνουμε ότι ο στίβος μάχης έχει φτιαχτεί για άνδρες με μυική δύναμη! Ξέρουμε και η εμπειρία μας λέει πως όταν υπάρχει μυική δύναμη κερδίζουν οι διάσημοι!

Δείτε μερικές εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

Φυσικά το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του θα σας έχει σίγουρη διαρροή από 19:30 εώς και 21:30 σήμερα το βράδυ, με σκορ, νικητή και έπαθλο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share