Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Να πώς τον γοήτευσε: Η περιβόητη κίνηση της Τουρκάλας προς τον Βασάλο που τον ξετρέλανε λίγο πριν το χαστούκι! (Video)

21 Μαΐου 2017 15:21
Survivor - Να πώς τον γοήτευσε: Η περιβόητη κίνηση της Τουρκάλας προς τον Βασάλο που τον ξετρέλανε λίγο πριν το χαστούκι! (Video)

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε από το ένωση, των δυο ημερών, της τουρκικής και την ελληνικής ομάδας του Survivor.
Πρώτοι εμείς εδώ στο athensmsagazine.gr σας αποκαλύψαμε το χαστούκι που έφαγε ο Κωνσταντίνο Βασάλος από τουρκάλα παίκτρια στο ελληνοτουρκικό γλέντι που στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο! (δείτε εδώ όλο το γλέντι που δεν θα δείξει ποτέ ο Σκάι)

Αυτή τη φορά σας μεταφέρουμε ένα συγκλονιστικό παρασκήνιο πριν το περιβόητο χαστούκι, την κίνηση της τουρκάλας παίκτριας στο γλέντι που έκανε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να «ερωτευτεί» παράφορα!

Δείτε επίσης: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Ενώ όλοι κάθονταν αμέριμνοι και απολάμβαναν το φαγητό και την μουστική, η Τουρκάλα παίκτρια σηκώθηκε από το τραπέζι της, πλησίασε το τραπέζι της ελληνικής ομάδας και έδωσε στον Κωνσταντίνο ένα μπολ φαγητό -τζατζικάκι τον τάισε μάλλον!

Τότε όλοι οι παίκτες άρχισαν να φωνάζουν «ωωωω» και ο Κωνσταντίνος κοκκίνισε ολόκληρος! Μετά η συνέχεια είναι η γνωστή, πήρε ένα λουλούδι και της το προσέφερε μαζί με ένα φιλί που της έδωσε στο μάγουλο κι εκείνη του απάντησε με ένα χαστούκι!

δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share