Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: "Ούτε εγώ ήθελα να προβληθεί το επεισόδιο σήμερα αλλά..." - Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στον σάλο που προκλήθηκε για το ελληνοτουρκικό επεισόδιο!

19 Μαΐου 2017 16:29
Survivor:

Την απάντηση του στον σάλο που έχει προκληθεί για το σημερινό επεισόδιο του Survivor ανήμερα την μαύρης επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ο παρουσίαστης του Survivor, λίγες ώρες πριν την προβολή του δεύτερου επεισοδίου της ελληνοτουρκικής μάχης, πήρε θέση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και ξεκαθάρισε πως και εκείνος δεν είναι σύμφωνος με την προβολή του επεισοδίου την ίδια ημερομηνία με την μαύρη επέτειο, ωστόσο δεν θα χρειάζεται να πάρει διαστάσεις ένα ασήμαντο γεγονός!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγραψε στο facebook:

19η Μαΐου σήμερα, μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Πριν 2 χρόνια τέτοια μέρα είχα βρεθεί με τον πατέρα μου στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου, στο ταξίδι που με σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλη μου περιπέτεια ανά τον κόσμο.

353.000 νεκροί, σε μια γενοκτονία που άλλαξε την ιστορία του λαού μου, έδιωξε τους παππούδες μου από το σπίτι τους και μεγάλωσε εμένα μέσα σε ένα περιβάλλον νοσταλγίας για τις χαμένες πατρίδες του Πόντου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε τον αγώνα και με ποιο σκορ! (Video)

Το περιβάλλον όμως μέσα στο οποίο μεγάλωσα μου χάρισε και κάτι ακόμα πιο σημαντικό...μου χάρισε απλόχερα την ΑΓΑΠΗ, την ΑΓΑΠΗ για το συνάνθρωπο και τη δυνατότητα να βλέπω πέρα από χρώματα, θρησκείες και έθνη. Οι σχέσεις των απλών ανθρώπων σήμερα 2017, η αγάπη και η φιλία μεταξύ τους είναι κάτι που ξεπερνάει τις πολιτικές κρατών και ΠΡΕΠΕΙ να τις ξεπερνάει.

Σήμερα, λοιπόν, που κάποιοι μπορεί να παρακολουθήσετε ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες ενός τηλεπαιχνιδιού, μην προσπαθήσετε να δώσετε μια τραγική σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός...θα αδικήσετε τους 353.000 νεκρούς που χάθηκαν στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου.

Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω κι εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μια άλλη ημερομηνία (το γύρισμα έγινε 4 μέρες πριν), αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τις προβολές. Και όπως είπα παραπάνω, είναι κρίμα να αφήνουμε ένα απλό παιχνίδι να επισκιάζει την σημασία της ημέρας.

Ως περήφανος Πόντιος σας χαιρετώ, σας στέλνω την αγάπη μου και θέλω να σας πω ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ποτέ δεν ξέχασα! Υείαν και ευλοΐαν…
#proudPontian #temeteronPaidin #PontianGenocide

Survivor: Μεγάλη πρόκληση και προσβολή προς όλους τους Έλληνες από τον Τούρκο παραγωγό! «Να ζήσει ο ηγέτης μας Κεμάλ, 19 Μαΐου…»

Αυτό που έκανε σήμερα ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Acun Ilicali, δεν μπορεί να περάσει έτσι! Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσε να κάνει σε όλους τους Έλληνες που διαθέτουν ελάχιστη γνώση ιστορική και το μέσο IQ…

Σήμερα θα σας αποκαλύψω στο youweekly.gr ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος όχι μόνο δεν σέβεται τους Έλληνες, όπως τουλάχιστον δηλώνει στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά ουσιαστικά δουλεύει στο παρασκήνιο ως όργανο προπαγάνδας του Ερντογάν. Σας φαίνονται βαριά αυτά που γράφω αλλά θα σας αποδείξω ότι έχω απόλυτο δίκιο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλος ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη με το ελληνοτουρκικό επεισόδιο!

Σαν σήμερα 19 Μαΐου του 1919, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Σαμψούντα με ισχυρό εκστρατευτικό σώμα προκειμένου να ξεκινήσει την «επανάσταση» των νεότουρκων εναντίον του Σουλτάνου δυνάστη. Ο ουσιαστικός στόχος όμως δεν ήταν η τούρκικη άρχουσα τάξη αλλά οι Έλληνες της ανατολής! Την ημέρα λοιπόν εκείνη, 19 Μαΐου 1919, άρχισε η γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων που ζούσαν στην Μαύρη θάλασσα. 355.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν, βιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους!

Αυτή λοιπόν την ημέρα μνήμης της εξόντωσης του ποντιακού ελληνισμού ο ανεκδιήγητος Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός του Survivor, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram , την εξής φράση: «Χαρούμενα 19α γενέθλια Μαΐου! Να γιορτάσουμε τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ που θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό!«. Δηλαδή την ημέρα που εμείς θρηνούμε και ζητούμε συγγνώμη και δικαίωση από τους Τούρκους για την εξόντωση των Ποντίων αυτός γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα ως ημέρα αναγέννησης του τουρκικού κράτος με τον «σφαγέα τον Ποντίων», Κεμάλ! Λίγο ντροπή κύριε Ατζούν και λίγο σεβασμό στους Έλληνες που βγαίνετε στις τηλεοράσεις τους και μιλάτε για ελληνοτουρκική φιλία! Με αυτό που κάνατε σήμερα αποκαλυφθήκατε ότι όχι μόνο δεν είστε ο δημοκράτης που υποστηρίζετε αλλά αντίθετα ανήκετε στους φανατικούς του μουσουλμανικού επεκτατισμού όπως και ο φίλος σας, Ερντογάν! Και εδώ κολλάει το… «Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!»…

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share