Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Μεγάλη πρόκληση και προσβολή προς όλους τους Έλληνες από τον Τούρκο παραγωγό! «Να ζήσει ο ηγέτης μας Κεμάλ, 19 Μαΐου…»

19 Μαΐου 2017 10:40
Survivor: Μεγάλη πρόκληση και προσβολή προς όλους τους Έλληνες από τον Τούρκο παραγωγό! «Να ζήσει ο ηγέτης μας Κεμάλ, 19 Μαΐου…»

Αυτό που έκανε σήμερα ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Acun Ilicali, δεν μπορεί να περάσει έτσι! Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσε να κάνει σε όλους τους Έλληνες που διαθέτουν ελάχιστη γνώση ιστορική και το μέσο IQ…

Σήμερα θα σας αποκαλύψω στο youweekly.gr ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος όχι μόνο δεν σέβεται τους Έλληνες, όπως τουλάχιστον δηλώνει στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά ουσιαστικά δουλεύει στο παρασκήνιο ως όργανο προπαγάνδας του Ερντογάν. Σας φαίνονται βαριά αυτά που γράφω αλλά θα σας αποδείξω ότι έχω απόλυτο δίκιο…

Σαν σήμερα 19 Μαΐου του 1919, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Σαμψούντα με ισχυρό εκστρατευτικό σώμα προκειμένου να ξεκινήσει την «επανάσταση» των νεότουρκων εναντίον του Σουλτάνου δυνάστη. Ο ουσιαστικός στόχος όμως δεν ήταν η τούρκικη άρχουσα τάξη αλλά οι Έλληνες της ανατολής! Την ημέρα λοιπόν εκείνη, 19 Μαΐου 1919, άρχισε η γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων που ζούσαν στην Μαύρη θάλασσα. 355.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν, βιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την χλιδή στην φυλακή και από εκεί στο... ψυχιατρείο ο Αγγλούπας! (photos)

Αυτή λοιπόν την ημέρα μνήμης της εξόντωσης του ποντιακού ελληνισμού ο ανεκδιήγητος Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός του Survivor, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram , την εξής φράση: «Χαρούμενα 19α γενέθλια Μαΐου! Να γιορτάσουμε τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ που θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό!«. Δηλαδή την ημέρα που εμείς θρηνούμε και ζητούμε συγγνώμη και δικαίωση από τους Τούρκους για την εξόντωση των Ποντίων αυτός γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα ως ημέρα αναγέννησης του τουρκικού κράτος με τον «σφαγέα τον Ποντίων», Κεμάλ! Λίγο ντροπή κύριε Ατζούν και λίγο σεβασμό στους Έλληνες που βγαίνετε στις τηλεοράσεις τους και μιλάτε για ελληνοτουρκική φιλία! Με αυτό που κάνατε σήμερα αποκαλυφθήκατε ότι όχι μόνο δεν είστε ο δημοκράτης που υποστηρίζετε αλλά αντίθετα ανήκετε στους φανατικούς του μουσουλμανικού επεκτατισμού όπως και ο φίλος σας, Ερντογάν! Και εδώ κολλάει το… «Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!»…

Πηγή: dimitra.youweekly.gr

Πόσο Survivor μπορείς να είσαι Τανιμανίδη, όταν τη μέρα την γενοκτονίας των Ποντίων παρουσιάζεις ριάλιτι με Τούρκους και Έλληνες; (Photos)

Στη φωτογραφία αριστερά βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να φωτογραφίζεται με τη λέξη δεν ξεχνώ, αναγνωρίζοντας την γενοκτονία των Ποντίων.

Ο άνθρωπος δίπλα στον Τανιμανίδη, είναι ο Στέφανος Τανιμανίδης, επίτημος πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων και πατέρας του παρουσιαστή!

Με αυτόν τον τρόπο ο γνωστός παρουσιαστής έδειξε τη συμπαράστασή του στους Έλληνες, υπενθυμίζοντας ότι 19/5 είναι μέρα μνήμης!

Σου θυμίζουμε Σάκη Τανιμανίδη ότι είναι ημέρα μνήμης επειδή 353.000 άνθρωποι Πόντιοι Έλληνες, σφάχτηκαν ή αναγκάστηκαν να φύγουν από τις εστίες τους, όταν ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε με τον στρατό του στην Σαμσούντα.

Ρωτάμε, Σάκη Τανιμανίδη: Πώς γίνεται αυτή τη συγκεκριμένη μέρα μνήμης, εσύ να παρουσιάζεις ένα ριάλιτι τιμώντας την δήθν ελληνοτουρκική φιλία. Η μέρα είναι ορόσημο και δεν έχει κανείς δικαίωμα να την αμαυρώνει με τέτοιες ενέργειες.

Όταν φοράμε τη μπλούζα "δεν ξεχνώ", για τους πόντιους αδερφούς μας, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον λόγο και την πίστη μας. Εσή Σάκη, τιμάς τον λόγο και την τιμήσου, όταν τη μέρα που σφαγιάστηκαν τα αδέρφια μας παρουσιάζεις ένα παιχνίδι με Τούρκους, δήθεν για να νικήσει η ελληνοτουρκική φιλία;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share