Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Η ανάρτηση του πατέρα της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου που προδίδει την αποχώρησή της κόρης του!

17 Μαΐου 2017 11:03
Survivor: Η ανάρτηση του πατέρα της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου που προδίδει την αποχώρησή της κόρης του!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών» στο Survivor για αυτή την εβδομάδα είναι η Σάρα Εσκενάζυ, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Το κοινό στις προηγούμενες ψηφοφορίες είχε δείξει ξεκάθαρα ποιον συμπαθεί περισσότερο και θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι… Θα γίνει και τώρα όμως; Το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει χτες με 100% τον παίκτη που θα αποχωρήσει! (Δείτε εδώ)

Μπορεί κάποιοι από εσάς να αγωνιάτε σχετικά με το ποιος θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, όμως εμείς από χθες σας έχουμε δώσει με φοβερό spoiler στο Υouweekly.gr, ποιος φεύγει από το παιχνίδι και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικός Αρζουμανίδης: Βγήκε στην αρένα με ποντιακή λύρια, πλάκωσε τον Τούρκο και αφιέρωσε τη νίκη στην γενοκτονία των Ποντίων! (video)

Ο παίκτης λοιπόν που αποχωρεί όπως σας γράψαμε, είναι η Ελισάβετ η οποία μετά από τόσες φορές που έχει βγει στον τάκο κι έχει σωθεί, ήρθε η ώρα όπως φαίνεται να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο!

Το γεγονός αυτό, καθώς και την διαρροή του Youweekly.gr, επιβεβαίωσε και ο πατέρας της παίκτριας με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook! Ο ίδιος έγραψε: «ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ» ΑΡΘΕΙ ΘΕ ΝΑ » ΡΘΕΙ ..
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ………………….
ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ …. ΘΑΝΕ ΘΕΛΗΜΑ
ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ….
Τελικα ολα για καποιο λογο δεν γινονται μικρη μου ???»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 17 Μαΐου 2014: Νεκρή σε τροχαίο η Άννα Πολλάτου! Το δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο (photos+videos)

Θα μου πείτε ότι αυτό το ποστ δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, όμως θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως πως μπορεί η ανάρτησή του να είναι αινιγματική αλλά ο ίδιος δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, όλες τις άλλες φορές δηλαδή που η κόρη του είχε τεθεί σε υποψηφιότητα! Το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο…

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share