Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Ποια ομάδα πάει για τη νίκη απόψε! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι! (Video)

17 Μαΐου 2017 10:18
Survivor: Ποια ομάδα πάει για τη νίκη απόψε! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι! (Video)

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνισμα θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις τηλεοράσεις του ΣΚΑΙ και στο Survivor, καθώς το trailer μας προδιαθέτει για μία εντυπωσιακή μάχη που θα κριθεί σώμα με σώμα και θα κρατήσει την αγωνία μας στο κατακόρυφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 17 Μαΐου 2014: Νεκρή σε τροχαίο η Άννα Πολλάτου! Το δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο (photos+videos)

Σκηνή από το αποψινό αγώνισμα που θα σπάσει καρδιές

Ποιος θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο λοιπόν, θα συνεχιστεί η πρωτοφανής κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κοκκινάκη και Σπαλιάρα με τις βρισιές κυρίως εκ μέρους του πρώτου προς τον δεύτερο και κυρίως, ποιος ή ποια παίκτρια των Μαχητών θα αποχαιρετίσει το νησί.

Ο μισθοφόρος στο αποψινό αγώνισμα, σε μία αγωνιώδη προσπάθεια βουτώντας στο νερό

To trailer είναι κατατοπιστικό. Ο αγώνας θα κριθεί για ακόμα μία φορά στην ταχύτητα και τη δύναμη και αυτό που μπαίνει σαν νέος παράγοντας είναι το θαλάσσιο στοιχείο. Εκεί, μπορεί ο Κοκκινάκης ως πρώην πολίστας να έχει ένα σχετικό προβάδισμα, ωστόσο δεν πρόκειται για μία διαδρομή με αρκετό κολύμπι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 διάσημες Ελληνίδες με το μεγαλύτερο μπούστο! (photos)

Θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα που απαιτεί καλή συνεργασία, δύναμη και ταχύτητα

Ως εκ τούτου, σε αυτή τη δύσκολη και αμφίρροπη -όπως αναμένεται- μάχη, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στους Μαχητές για τη νίκη, κυρίως λόγω της δίψας που έχουν εξαιτίας της χθεσινής τους ήττας και της απώλειας ενός σημαντικού επάθλου (άφθονο φαγητό και συναυλία Sting) αλλά και της υπεροχής τους στην ταχύτητα.

Άλλωστε, το έχουμε ξαναγράψει στο athensmagazine.gr και δεν πέφτουμε έξω: Δύναμη = Διάσημοι, Ταχύτητα και ευελιξία = Μαχητές.

Στο κομμάτι της αποχώρησης, τώρα, που σίγουρα καίει και τους περισσότερους, ειδικά τους ίδιους τους υποψήφιους, Σάρα, Ελισάβετ και Γιάννη Σπαλιάρα, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα όσα σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, εδώ στο athensmagazine.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Η αποχώρηση ενός εκ των Σάρας, Σπαλιάρα ή Ελισάβετ θα κριθεί στο αποψινό συμβούλιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικός Αρζουμανίδης: Βγήκε στην αρένα με ποντιακή λύρια, πλάκωσε τον Τούρκο και αφιέρωσε τη νίκη στην γενοκτονία των Ποντίων! (video)

Από το παιχνίδι, όπως αναφέρουν οι πολλαπλά τσεκαρισμένες πηγές του athensmagazine.gr, θα αποχωρήσει η Ελισάβετ και μάλιστα όλα δείχνουν μεγάλη διαφορά ψήφων από τους ανταγωνιστές της.

Κατά τα λοιπά, η κόντρα καλά κρατεί! Μπορεί χθες Κοκκινάκης και Σπαλιάρας να αντάλλαξαν κάποια λόγια που θεωρητικά καταλάγιασαν την τεταμένη ατμόσφαιρα, ωστόσο οι πληροφορίες μας στο athensmagazine.gr αναφέρουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αυτή την κόντρα και σύντομα θα δούμε να ξεσπάει και νέος... γύρος αντιπαλότητας, ειδικά από την πλευρά του Κοκκινάκη που αισθάνεται και ο πλέον αδικημένος από τη συγκεκριμένη κόντρα και από τα λόγια του Σπαλιάρα, που κατά τον ίδιο τον πρώην πολίστα, προσέβαλε τον όρκο του προς το παιδί του!

Ο Κώστας Κοκκινάκης εκτός εαυτού χθες με τον Σπαλιάρα, έδειξαν να συμφιλιώνονται προσωρινά...

Φυσικά, το athensmagazine.gr πιστό στην έγκυρη ενημέρωσή σας, πριν την έναρξη του αποψινού Survivor θα σας έχει την οριστική και καρατσεκαρισμένη διαρροή με την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα και το ποιος αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι!

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share