Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor παρασκήνιο: Ο κακός χαμός μετά το συμβούλιο! Ποιοι παίκτες παραλίγο να «πλακωθούν»;

16 Μαΐου 2017 15:31
Survivor παρασκήνιο: Ο κακός χαμός μετά το συμβούλιο! Ποιοι παίκτες παραλίγο να «πλακωθούν»;

Ένας κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο και πιο συγκεκριμένα στο Survivor! Οι παίκτες του reality επιβίωσης μάλλον έχουν αρχίσει και τρελαίνονται μετά από τόσο καιρό αφαγίας και μετά από τόσο ήλιο που τους έχει «βαρέσει» στο κεφάλι!

Στα τελευταία επεισόδια που προβάλλονται μέσα από τους δέκτες μας παρακολουθούμε έναν άνευ προηγουμένου καυγά Διάσημων και Μαχητών που τις περισσότερες φορές είναι λίγο υπερβολικός!

Αποκορύφωμα σε όλο αυτό είναι η βαρβάτη λογομαχία που είχε ο Κώστας Κοκκινάκης με τον Γιάννη Σπαλιάρα, όταν ο Σπαλ προχθές προφασίστηκε πως ο πόνος στη μέση του ήταν ανυπόφορος και βγήκε εκτός παιχνιδιού, ενώ μετά την νίκη τους οι Μαχητές αγκαλιάζονταν και χοροπήδαγαν χωρίς να υπάρχει κανένας πόνος!

Τότε οι Διάσημοι άρχισαν να ωρύονται και να ουρλιάζουν πως ο πόνος στην μέση του Σπαλιάρα ήταν ψεύτικος κι ότι τους κορόιδευε μπροστά στα μάτια τους, με τον Κώστα Κοκκινάκη να γίνεται έξαλλος και να του λέει πως αυτό που έκανε ήταν αθλητικά ανήθικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - κόλαση: "Τι κοιτάς ρε μ@λ...;" - Τι δούμε σήμερα, ποιος κερδίζει, το σούπερ έπαθλο! (video)

Από τότε μια μεγάλη κόντρα ξεκίνησε και κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, που ο Σπαλιάρας ενώπιον όλων κατηγόρησε τον Κοκκινάκη πως «μαγείρεψε», όπως είπε, το αποτέλεσμα της προηγούμενης ψηφοφορίας με την Λάουρα έτσι ώστε να βγει εκτός ο Χούτος κι όταν ο Κώστας φυσικά το αρνήθηκε ο Σπαλιάρας έδωσε στεγνά τον Χρανιώτη λέγοντας πως εκείνος του το είπε…

«Δεν μπορώ να ακούω ότι προσβάλω και δεν τηρώ τα fair play ειδικά από τον Κώστα που είχαμε δει ότι δυο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο, αυτός και η Λάουρα, ότι ο Χρανιώτης θα ψήφιζε την Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη, ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Ντάνο και αποφάσισαν να αλληλοψηφιστούν για να βγουν 4 υποψήφιοι και να βγει και ο Χούτος, όπως και τα κατάφεραν…», είπε χαρακτηριστικά! (Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν)

Και κάπου εδώ έρχεται το «καυτό» παρασκήνιο που θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr!

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, το Youweekly.gr πάντα πρώτο σας ενημερώνει σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Survivor και στην Δομινικανή Δημοκρατία γενικότερα καθώς και εμείς αλλά και η πηγή μας από το νησί της Καραϊβικής θέλουμε να τα μαθαίνετε όλα, έγκυρα και σωστά, και να μην σας κοροϊδεύει κανείς!

Πάμε λοιπόν να σας εξηγήσω τι έγινε μετά από το χθεσινό συμβούλιο…Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε και στις δύο ομάδες μόλις αποχώρησαν από το Συμβούλιο του νησιού, θα λέγαμε πως ήταν λίγο κάπως ηλεκτρισμένη και πολύ περισσότερο στην ομάδα των «Διάσημων» μιας και ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε να τους κάνει άνω κάτω και να τους βάλει να τσακωθούν!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ανατροπή με την ημερομηνία του μεγάλου τελικού!

Ο Κώστας Κοκκινάκης, που τελευταία τον έχουμε δει να αντιδρά έντονα στις άδικες συμπεριφορές, όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να πιστέψει πως ο Χρανιώτης τον είχε «καρφώσει» στον αντίπαλο με αυτό τον τρόπο!

Φτάνοντας λοιπόν στην παραλία τους, ο Κώστας δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μην μιλήσει στον Χρανιώτη! Τον έπιασε λοιπόν λίγο πιο πέρα από την καλύβα και του είπε: «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανες και με εξέθεσες μπροστά σε όλους με αυτά που είπες στον Γιάννη, ο οποίος ξέρεις πολύ καλά τι είναι! Θα έπρεπε να το είχες συζητήσει μαζί μου αν δεν σου άρεσε αυτό που έγινε όπως λες και όχι να πιάσεις τον Γιάννη και να με θάψεις πίσω από την πλάτη μου…», αυτά ήταν μερικά από τα λόγια που μπόρεσε να μου μεταφέρει η πηγή μου μιας και οι δυο τους δεν μιλούσαν και πολύ δυνατά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στην αγορά: Τέλος για πασίγνωστη ελληνική ασφαλιστική εταιρεία! Ανακλήθηκε η άδειά της

Ο Γιώργος Χρανιώτης από την άλλη άκουγε όλα αυτά που είχε να του πει ο Κοκκινάκης και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντάς του πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ισχυριζόμενος όσα είπε και στο συμβούλιο, ότι δηλαδή τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και ότι ο Γιάννης μετέφερε τα λόγια του αλλοιωμένα και με διαφορετικό νόημα!

Λίγο μετά μάθαμε πως οι δυο τους τα βρήκαν, όπως ήταν φυσικό, και κάθονταν στο «εξοχικό», όπως ονοματίζουν ένα μέρος της παραλίας τους, μιλώντας πολύ φιλικά και συζητώντας για την πορεία του παιχνιδιού!

Όλο αυτό το παρασκήνιο που μετέφερε πολύ έγκυρη πηγή στο Youweekly.gr, περιμένουμε να το δούμε και στους δέκτες μας με περισσότερες λεπτομέρειες αν και δεν γνωρίζουμε αν η παραγωγή θα θελήσει να δείξει αυτή την κόντρα μεταξύ των δύο παικτών! Τι μόνο που μένει είναι να περιμένουμε…

Αν συμβεί οτιδήποτε άλλο παρασκηνιακό να είστε σίγουροι πως εμείς εδώ στο Youweekly.gr θα σας το μεταφέρουμε πρώτοι!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share