Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που της "έκλεψαν" την καρδιά;

13 Μαΐου 2017 19:23
Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που της

Mε τους παίκτες από το Survivor που ταιριάζει και θα μπορούσε να κάνει παρέα και εκτός παιχνιδιού μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Με τον Γιάννη Σπαλιάρα που είναι πια φιλαράκι μου. Κι ας τσακωθήκαμε μερικές φορές. Ο Γιάννης είναι ψυχούλα. Καλό παιδί και τίμιο. Με αυτόν θα κρατήσω επαφή και σίγουρα με τον Ντάνο, όταν βγει. Αλλά, θα ήθελα να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά εκτός παιχνιδιού» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι δύο στάσεις που μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

Όσον αφορά στους «Μαχητές» απάντησε:

«Δεν τους έζησα πολύ, σχεδόν καθόλου. Μόνο στα αθλήματα βλεπόμασταν. Οπότε, έχω γενικά καλή άποψη. Η Ελισάβετ μού ήταν πολύ συμπαθής και θεωρώ ότι αν πήγαινα στην αντίπαλη ομάδα θα μπορούσε να ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή. Θα ταίριαζα σίγουρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ένα παιδί ευγενέστατο, χαμηλών τόνων και δίκαιο. Όπως, άλλωστε, θεωρώ πως θα ταίριαζα και με τον Κώστα, τον μισθοφόρο, που είναι οξύθυμος, παρορμητικός και μοιάζουμε (γελάει). Αλλά και με τον Μάριο, που είναι αυθόρμητος και ευθύς και πάρα πολύ καλός αγωνιστής. Αυτή είναι η εικόνα που έχω από την ελάχιστη επαφή μας στα αγωνίσματα και στο συμβούλιο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share