Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "Ένα πρόσωπο από την ομάδα έκανε σeξ με πολλούς μέχρι που τους πιάσανε…" (Video)

12 Μαΐου 2017 12:19
Survivor - Μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί:

H Eιρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα στο Survivor.

Ο καυτός της χορός, αμέσως πριν, προκάλεσε τα εύλογα σχόλια της παρέας του Πρωινού, με τη Φαίη να μην έχει ξαναδεί σχετικό πάρτι με σαπουνάδες, και η Σάσα να την τρολάρει, λέγοντας ότι τη σαπουνάδα την έχει μόνο στην μπουγάδα της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες με το "boyfriend" που διέρρευσαν και έχουν προκαλέσει σάλο! (Παρασκήνιο)

«Δεν θα ήθελα να επηρεάζω με τη γνώμη μου έχοντας κάποια πράγματα για το παιχνίδι. Δεν έχετε δει τα καλύτερα! Θα είχε τώρα 90% τηλεθέαση!

Με τη μυρωδιά ζορίστηκα, υπήρξαν άτομα που δεν μύριζαν ωραία, ο ένας είχε απομυθοποιήσει τον άλλο, λέγαμε κάνε πιο πέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, υπήρχε κάποιος που δεν πλενόταν. Δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω αν μας έδιναν αντηλιακό, από ένα σημείο και μετά δόθηκε μια χτένα και τσιμπιδάκια.

Εννοείται ότι δέχομαι τη συγγνώμη του Στέλιου, άνθρωποι είμαστε, δεν το είχα δει το σκηνικό, το είδα όταν βγήκα. Ο Ντάνος ήταν ο μοναδικός που μου έλεγε «μη φύγεις», αλλά μην αδικήσω κάποιον!» κατέληξε η τραγουδίστρια.

«Ήθελε το κορμί της!» είπε...

Δείτε τη συνέχεια στο YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share