Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Η απάντηση του ΣΚΑΪ για την "στημένη" ψηφοφορία!

11 Μαΐου 2017 18:23
Survivor: Η απάντηση του ΣΚΑΪ για την

Πανικός προκλήθηκε με το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Να θυμίσουμε σε όλους πως προτεινόμενοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων ήταν η Λάουρα Νάργες, ο Μπο, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Με βάση τα σχόλια και διάφορα στατιστικά στα social media αυτή που θα αποχωρούσε ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Αυτό περίμεναν όλοι δηλαδή αλλά να που η ανατροπή έγινε και τον Άγιο Δομίνικο αποχαιρέτησε η Λάουρα Νάργες

Το Youweekly.gr βέβαια σας το είχε γράψει από ποιο νωρίς πως αυτή θα ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε. Κι όπως έχετε διαπιστώσει κι εσείς, σε ότι αφορά το Survivor έχουμε πέσει μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες με το "boyfriend" που διέρρευσαν και έχουν προκαλέσει σάλο! (Παρασκήνιο)

Μετά λοιπόν την αποχώρηση αυτή σάλος προκλήθηκε στα social media με πολλούς να κατηγορούν την παραγωγή για στημένη ψηφοφορία. Πηγές του Youweekly.gr λοιπόν αυτή τη φορά αναφέρουν πως το κανάλι για πρώτη φορά θέλησε να σπάσει την σιωπή του και να δώσει τέλος στις υποθέσεις αυτές. Το κανάλι λοιπόν είπε, όπως ανέφερε πηγή του Youweekly.gr πως δεν θα ρίσκαρε την αξιοπιστία του για κανένα ριάλιτι.

Πως τόσο η παραγωγή του παιχνιδιού όσο και τα τηλεφωνήματα έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτης, άρα δεν είναι πως μπορεί ο σταθμός να ελέγξει και να μαγειρέψει κάτι, ενώ ανέφεραν κιόλας πως υπάρχουν συμβολαιογράφοι που ελέγχουν την όλη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share