Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Survivor - Παρασκήνιο: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος αποχωρεί, γιατί παίζουν μπουνιές οι παίκτες μεταξύ τους! (Video)

9 Μαΐου 2017 11:09
Survivor - Παρασκήνιο: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος αποχωρεί, γιατί παίζουν μπουνιές οι παίκτες μεταξύ τους! (Video)

Δεν ξέρουμε από που να πρωτοξεκινήσουμε για να σας περιγράψουμε τι θα πρωτογίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Πριν λίγη ώρα, πρώτοι, μοναδικοί και αποκλειστικά σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα του αγωνίσματος που θα παρακολουθήσετε στους δέκτες σας σε λίγη ώρα. Δείτε εδώ: Survivor Διαρροή - Τώρα: Έχουμε ποιος κέρδισε το έπαθλο φαγητού και με τι σκορ!

Στα υπόλοιπα θέματα, είναι τόσο το παρασκήνιο και τόσο το ενδιαφέρον του παιχνιδιού, που πραγματικά δυσκολευόμαστε να βάλουμε προτεραιότητες στο ρεπορτάζ.

Ξεκινάμε με το γιατί υπάρχει τόση ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ιδιαιτέρως μεταξύ του Ντάνου και της Ευρυδίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης: "Ο τυφλός οδηγούσε ένα..."

ΝΤΑΝΟΣ - ΕΥΡΥΔΙΚΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Στην αρχή, όλοι λέγανε ότι αυτό το ζευγάρι θα βγει ερωτευμένο από το παιχνίδι. Στην πορεία, με την παρέμβαση Χανταμπάκη και Χούτου, δημιουργήθηκε η κλίκα των τριών, όπως τη βάφτισαν στο Twitter, που ήθελε τον Ντάνο και την Παπαδοπούλου εκτός παιχνιδιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαλαβανη αγγελόπουλος athensmagazine

Σήμερα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες, από τους κορυφαίους στο Survivor, μοιάζουν να μη μπορεί να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο. Το φοβερό είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο Ντάνος είχε φάει την πεπονόφλουδα ότι η Ευρυδίκη είχε αλλάξει πραγματικά. Φαινόταν μέσα στο παιχνίδι ότι η παλιά έχθρα δεν υπήρχε. Έλα όμως που το γεγονός που η Ευρυδίκη από σπόντα βρέθηκε στη σέντρα, πυροδότησε νεύρα και πόλεμο.
Το σημερινό επεισόδιο, σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει στο τρέιλερ, θα έχουμε γενική σύραξη και ο χαμός θα έχει ξεκινήσει από την Ευρυδίκη και τον Ντάνο.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Εάν μείνουμε στις διαδικτυακές ψηφοφορίες και στο κλίμα που επικρατεί στο Social Media, ο επικρατέστερος παίκτης για αποχώρηση ανάμεσα από τους Βαλαβάνη, Λάουρα, Μπο, Κοκκινάκη, είναι...

Δείτε την αποκαλυπτική συνέχεια ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share