Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Η αποκάλυψη του Ορέστη Τσανγκ για την στρατηγική των Μαχητών και το εμπάργκο στον Γιώργο Αγγελόπουλο! (video)

8 Μαΐου 2017 16:46
Survivor: Η αποκάλυψη του Ορέστη Τσανγκ για την στρατηγική των Μαχητών και το εμπάργκο στον Γιώργο Αγγελόπουλο! (video)

Ο Ορέστης Τσάνγκ, ο Κινέζος από την Θεσσαλονίκη, την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης, αφού καταψηφίστηκε από το κοινό του Survivor. Ο ίδιος, δεν έχασε χρόνο και επέστρεψε στην Ελλάδα το Σάββατο.

Ωστόσο, σήμερα,ο πρώην παίκτης των Μαχητών, είναι καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμ, και φυσικά οι αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

Ο νεαρός επιχειρηματίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ρωτηθεί από την Ελεονώρα Μελέτη, για τη στρατηγική, που ο ίδιος είχε πει πολλές φορές, αλλά και τα λάθη της ομάδας!Συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τσάνγκ είπε:«Η στρατηγική ήταν υπέρ της ομάδας, κατά τη δικιά μου άποψη, και αυτό φάνηκε από την πρώτη ψηφοφορία, ειδικά εκεί θεωρώ ότι η ομάδα των Μαχητών έκανε ένα μεγάλο λάθος, και διαφώνησα αρκετές φορές με όλα τα παιδιά και ακόμα και με τους φίλους μου. Ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έπρεπε να πάει στην ομάδα των Διασήμων. Θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, εάν στη πρώτη ψηφοφορία η ομάδα των Μαχητών είχε ψηφίσει ορθολογιστικά τι συμφέρει την πομάδα, πως μπορούμε να έχουμε παραπάνω φαγητό και όχι σε κομμάτι συμπάθειας, γιατί μπορεί να μην συμπαθώ τον συμπαίκτη μου, όμως μαζί πρέπει να εργαστούμε για να βρούμε ένα αποτέλεσμα».

Τέλος, μας αποκάλυψε πως τέσσερα άτομα ήταν αυτά που δεν ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Ελένη Δάρρα, ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Δημήτρης Πασχούλας!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share