Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε το: Αυτό είναι το αποψινό έπαθλο του αγωνίσματος στο Survivor!

7 Μαΐου 2017 19:41
Δείτε το: Αυτό είναι το αποψινό έπαθλο του αγωνίσματος στο Survivor!

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε όλοι σήμερα, διότι σε λίγες ώρες θα προβληθεί ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο Survivor!
Και σήμερα το επεισόδιο δεν θα είναι ότι κι ότι! Αγώνισμα και έπαθλο φαγητού έχουμε και περιμένουμε πως και πως να μάθουμε τι θα απολαύσει και πάλι η νικητήρια ομάδα.

Το Youweekly.gr κάθε φορά πέφτει μέσα με τις διαρροές που βγάζει είτε για το έπαθλο φαγητού, είτε για το ποιος θα είναι ο νικητής, είτε για το ποιος θα αποχωρήσει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για γέλια ή για κλάματα; Η στιγμή που ξεβρακώνουν κυριολεκτικά οπαδό της ΑΕΚ! Τραγελαφικές φωτογραφίες! (Photos)

Σήμερα λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο σας παρουσιάζουμε με 98% σιγουριά πως το έπαθλο του φαγητού θα είναι λαχταριστό και θα κάνει τους παίκτες να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους…

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον Τούρκο σεφ στην οποία ετοιμάζουν το σημερινό έπαθλο για Διάσημους και Μαχητές. Το έπαθλο που φυσικά μόνο μια από τις δυο ομάδες θα απολαύσει, αυτή που θα νικήσει κιόλας!

To Youweekly.gr λοιπόν επειδή τα ψάχνει και επεξεργάζεται τα πάντα, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρειας σας βρήκε το αντίστοιχο γεύμα που απόλαυσαν οι παίκτες στο Τούρκικο Survivor από τα χεράκια του συγκεκριμένου σεφ!

Με το που είδαμε το βίντεο με το απολαυστικό κρέας μας έτρεξαν τα σάλια! Για να δούμε λοιπόν…

Δείτε και το αποψινό τρέιλερ

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share