Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεφτίλα: Δείτε το παιδικό Survivor, τη ντροπή της παγκόσμιας τηλεόρασης! Μικρά αγγελούδια κλαίνε, τσακώνονται και αλληλοψηφίζονται για αποχώρηση! (Video)

6 Μαΐου 2017 17:45
Ξεφτίλα: Δείτε το παιδικό Survivor, τη ντροπή της παγκόσμιας τηλεόρασης! Μικρά αγγελούδια κλαίνε, τσακώνονται και αλληλοψηφίζονται για αποχώρηση! (Video)

Το Survivor, το οποίο έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του και σημειώνει τεράστια επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός με χειροπέδες στο σπίτι του! (Photo & Video)

Προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα Concept παγκοσμίως! Η τεράστια απήχηση που έχει το συγκεκριμένο ριάλιτι στο τηλεοπτικό κοινό, είχε ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και το… παιδικό Survivor. Διαβάστε παρακάτω…

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα από το Οχάιο της Αμερικής έχει καταφέρει να σοκάρει την κοινή γνώμη. Από την πρώτη μέρα προβολής του, τα σχόλια του κόσμου για το πιο σκληρό ριάλιτι δίνουν και παίρνουν.

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και αποσπάσματα από το παιδικό Survivor, στο οποίο συμμετέχουν ακόμη και 7χρονα, τα οποία αγωνίζονται για τη νίκη του επάθλου. Η παιδική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης είναι εξίσου σκληρή, ενώ δεν είναι λίγα τα αποσπάσματα στα οποία βλέπουμε τα παιδιά να κλαίνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την "γλέντησε" κανονικά! Απίστευτο τρολάρισμα της Ράντου στη Λάουρα Νάργες (Photo)

Να τονίσουμε πως ο Πάνος Αργιανίδης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Survivor Πανόραμα, είχε τονίσει πως έχει στο μυαλό του μία ιδέα για ένα… παιδικό Survivor.

Λέτε η τεράστια επιτυχία του φετινού Survivor να οδηγήσει τα στελέχη των σταθμών να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το παιδικό Survivor; Ελπίζουμε πως όχι, γιατί αυτό που θα δείτε δεν είναι καθόλου ευχάριστο…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα πιο σκληρά πλάνα από το παιδικό Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share