Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το... σκάνδαλο συνεχίζεται! "Στημένο" (ξανά) το αγώνισμα της Κυριακής; Η αποκάλυψη που θα σας εξοργίσει! (Video)

6 Μαΐου 2017 16:15
Το... σκάνδαλο συνεχίζεται!

Οργή και αγανάκτηση είχε προκαλέσει εκείνο το επεισόδιο του Survivor, του οποίου το αγώνισμα θεωρήθηκε πως ήταν στημένο για να νικήσουν οι «Διάσημοι». Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται και υπάρχουν τέτοιες σκέψεις και για τον στίβο μάχης της Κυριακής;

Θυμίζουμε ότι σε εκείνο το αγώνισμα όντως νίκησαν οι «Διάσημοι» με ένα σαρωτικό 10-1, καθώς όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από το Youweekly.gr εκείνο το παιχνίδι ήταν πραγματικά στημένο και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των «Διάσημων»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την "γλέντησε" κανονικά! Απίστευτο τρολάρισμα της Ράντου στη Λάουρα Νάργες (Photo)

Τι γίνεται όμως με το αγώνισμα της Κυριακής; Όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer, το οποίο πρώτο το Youweekly.gr εξασφάλισε για τα μάτια σας και μόνο, αυτός ο στίβος μάχης συνδυάζει ταχύτητα, κολύμβηση, δύναμη και ευστοχία!

Θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά…Σας τα λέω λοιπόν διότι, όπως διαπιστώσατε όσοι είδατε το trailer, το αγώνισμα είναι χωρισμένο σε δύο σκέλη, το μισό ευνοεί τους «Διάσημους» και το άλλο μισό τους «Μαχητές»!

Οι παίκτες των «Διάσημων» από τη μία είναι κάπως ευνοημένοι καθώς υπερτερούν στη δύναμη αλλά και στο σημάδι, το οποίο χρειάζεται σε αυτό το αγώνισμα handball που έχουν κληθεί να βγάλουν σε πέρας αλλά η ταχύτητα και το κολύμπι δεν είναι το φόρτε τους!

Εκτός από τον Κοκκινάκη που το νερό είναι το στοιχείο του και τον...

Δείτε τη συνέχεια στο YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share