Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Ορέστη Τσανγκ μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει; (video)

4 Μαΐου 2017 14:46
Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Ορέστη Τσανγκ μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει; (video)

Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν αυτός που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης από το Survivor. Μετά την αποχώρηση του ο πρώην παίχτης πλέον του παιχνιδιού επιβίωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Στο βίντεο στο οποίο ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ ο Ορέστης Τσανγκ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Το όμορφο ταξίδι του survivor τελείωσε για εμένα.Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλει να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, εγώ μένει μόνο να το δεχτώ.Κρατάω μόνο τα θετικά από τις ογδόντα τόσες μέρες και προχωράω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο κράξιμο στο μισθοφόρο από το Πρωινό: "Αυτό που έκανε είναι μικρόψυχο, σκατόψυχο!"

«Αυτό που θα μου λείψει εδώ στο νησί, είναι η ελευθερία! Αυτή η ελευθερία που κοιμόμουν τα βράδια στην αιώρα και μπορούσα να βλέπω τα αστέρια. Με τα ίδια ρούχα και λίγο φαγητό ήμουν χαρούμενος και όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν πως κάπως έτσι πρέπει να είναι η ευτυχία. Απλά ξαπλωμένος σε κατασκευή που έφτιαξες μόνος σου και βλέποντας τα αστέρια» και συνέχισε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σχόλια για το ποίημα του Τσανγκ που θα σας λυγίσουν: «Για δες καιρό που διάλεξε ο π*υλος να σε πάρει…»

«Μόλις γυρίσω στην Ελλάδα θέλω να δω την οικογένεια μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου και μετά θα βάλω μπρος όλες αυτές τις ιδέες που είχα μέσα στο παιχνίδι και να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι, αυτό της επιχειρηματικής μου νέας δραστηριότητας».

Δείτε όσα δήλωσε ο Ορέστης Τσανγκ στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share